x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Demolarea Maxima

Demolarea Maxima

19 Mai 2005   •   00:00

Universitatea a ramas fara zece jucatori, care au devenit liberi sau au fost transferati la Dinamo.



  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

  • PRAF SI PULBERE. "Dupa mine, potopul", pare a fi deviza militianului-patron Dinel Staicu
    Dezastrul in care s-a afundat Universitatea Craiova a atins apogeul ieri, cand patronul Dinel Staicu a desfiintat practic echipa. Mai precis, trei jucatori, Papura, Lutu si sarbul Gavalovski, au devenit jucatori liberi de contract, alti sase fotbalisti, Guso, Daouda, Plesan, Moti, I. Iordache si Murgan, fiind transferati la Dinamo. Celor sase li se adauga Claudiu Dragan, imprumutat de la formatia din Soseaua Stefan cel Mare. Decizia lui Staicu vine la o zi dupa ce echipa pierduse chiar si sansele teoretice de a ramane in primul esalon, retrogradand in premiera in Divizia B. Antre-norul Marian Bondrea nu stie nici el mai mult despre soarta echipei: "Asteptam sa vedem cine va fi conducatorul si ce se va intampla. Eu raman la echipa indiferent ce se va intampla. Am mai vorbit cu domnul Staicu si e hotarat sa vanda. Mi-a zis nici sa nu mai bag echipa in cantonament in ultimele trei etape, ca doar cheltuim bani de pomana".

    TRIAL CU ECHIPA A DOUA
    Pana la incheierea campionatului, conducerea clubului oltean a hotarat sa completeze lotul cu jucatori de la satelitul Universitatea II, echipa care activeaza in seria a VI-a a Diviziei C. Astfel, in aceasta seara, cu incepere de la ora 18:00, jucatorii care au mai ramas la Craiova si cei ai satelitului vor juca un meci-scoala, pentru a vedea care va fi lotul de 18 jucatori pentru ultimele trei etape.

    LUCESCU, VIZIONAR
    Desi nu stia care va fi situatia la echipa olteana, Razvan Lucescu se temea, dupa meciul de miercuri seara, ca Universitatea nu va juca si cu Dinamo cu aceeasi ambitie din meciul cu giulestenii. "Craiova a jucat cu indarjire. Ma indoiesc insa ca va evolua cu aceeasi indarjire si in meciul cu Dinamo", declara antrenorul Rapidului, fara sa stie ca sapte jucatori olteni vor juca de la anul in Stefan cel Mare.
    ×
    Subiecte în articol: sport echipa