x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Derby - Trairile nevestelor

Derby - Trairile nevestelor

de Madalina Corbeanu    |    09 Apr 2006   •   00:00
Derby - Trairile nevestelor

Derby-ul Dinamo - Steaua starneste pasiuni nu numai pentru suporteri, ci si in randurile consoartelor fotbalistilor. "Purtatoarele de cuvant" ale jucatorilor sunt dinamovista Mihaela Danciulescu si stelista Andreea Ogararu.

Pentru Mihaela Danciulescu, duminica aceasta este una normala, chiar daca se disputa cel mai mare derby din Divizia A. Intalnirea dintre Dinamo si Steaua nu este considerata insa una decisiva pentru a stabili castigatoarea campionatului.

CU SUFLETUL. "Normal, imi doresc ca Dinamo sa castige fiecare meci, iar partida cu Steaua este de departe una importanta. Insa pana la finalul campionatului se pot intampla multe", a spus sotia lui "Danciu". Mai mult, Miki crede ca alb-rosiii au astazi un motiv in plus sa-si dovedeasca ambitia in fata unei echipe care a ajuns in sferturile de finala ale Cupei UEFA: "Chiar daca trec printr-o perioada grea, sunt sigura ca baietii se vor mobiliza si vor arata ca Dinamo are valoare. O sa le tin pumnii sa castige. Pentru asta trebuie sa joace cu sufletul". De altfel, Danciu este suparat "dupa orice meci pierdut, chiar daca este si amical. Suferim toti pe langa el cand il vedem cat se consuma", a adaugat Mihaela.

LINISTITA. De cand ros-albastrii joaca pe Stadionul "Lia Manoliu", Andreea Ogararu nu s-a mai aflat in tribune. "Nu prea cunosc zona si am o teama legata de lipsa de siguranta. Sunt si insarcinata si nu ma simt apta de a merge pe stadion", a dezvaluit "jumatatea" stelistului. Frumoasa blonda va sta insa in fata televizorului, impreuna cu Eric, baietelul cuplului, in varsta de 2 ani si jumatate. "Sunt sigura ca baietii nostri vor castiga. Atuurile noastre sunt 11, si anume fiecare jucator, calit deja in partidele cu adversari puternici, si 22 de aripi, care le-au crescut dupa ultimele reusite." Cum va reactiona George daca Steaua va fi invinsa? "Am si uitat cum se manifesta la infrangere, ca asta nu s-a mai intamplat de mult. Noua nu ne place verbul «a pierde»", zice Andreea.

×
Subiecte în articol: sport