x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - A venit Mircea Rednic, pleaca Gigi Netoiu

Dinamo - A venit Mircea Rednic, pleaca Gigi Netoiu

de Mihai Igirosanu    |    11 Iun 2006   •   00:00
Dinamo - A venit Mircea Rednic, pleaca Gigi Netoiu

Oficializarea numirii lui Mircea Rednic in postul de antrenor principal a produs deja noi disensiuni intre actionarii importanti de la Dinamo. Cel mai nemultumit de sosirea "Puriului" a fost directorul general, Gigi Netoiu, care pare hotarat sa plece din Stefan cel Mare.

Zilele dinaintea alegerii noului antrenor principal au fost pline de tensiune la Dinamo. La un moment dat, se parea ca Netoiu isi va impune punctul de vedere in fata lui Nicolae Badea, Cristian Borcea sau Vladimir Cohn si il va mentine in functie pe selectionerul reprezentativei de tineret, Florin Marin. Numai ca, depasit numeric, Gigi Netoiu n-a avut sorti de izbanda, astfel ca alb-rosii vor fi antrenati in sezonul viitor de favoritul majoritatii, Mircea Rednic.

ABSENT. La sedinta de vineri seara, in care noul antrenor a discutat cu conducerea pe marginea strategiei, Gigi Netoiu nici nu a mai fost prezent, transmitandu-le celorlalti actionari ca are de rezolvat afaceri mai importante. Surse autorizate sustin ca plecarea "Comandantului" din Groapa este doar o chestiune de zile. Mai mult, nu mai putin de sapte jucatori, Gaev, Grigorie, Danciulescu, Claudiu Niculescu, Alexa, Vlad Munteanu sau Zicu, nu vor mai juca pentru Dinamo.

CERINTE. "Obiectivele sunt, in primul an, calificarea in cupele europene, desi se stiu care sunt obiectivele la Dinamo: cupa si campionatul. Am cerut lista cu jucatorii care raman, dupa aceea completam, pentru ca este nevoie si de altii. Mi-am dorit foarte mult sa pregatesc aceasta echipa. Sunt bucuros ca am sprijinul tuturor actionarilor si asta este foarte important pentru mine. Am avut oferte de la Rapid, dar nu mai mergeam acolo", a declarat Mircea Rednic vineri seara, dupa ce s-a decis ca va antrena pe Dinamo. "Totusi, Dinamo este calificata in Cupa UEFA si datorita mie. Am jucat opt ani la Dinamo si ma intorc cu inima deschisa. Niciodata nu mi-a fost frica de munca. Sper ca suporterii sa ma primeasca bine. Cred ca s-au saturat si ei sa fie luati la misto de fanii rivalelor", a mai completat "Puriul".

×
Subiecte în articol: sport dinamo