x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Actionarii au discutat separat cu Danciulescu si cu Niculescu

Dinamo - Actionarii au discutat separat cu Danciulescu si cu Niculescu

de Daniel Stan    |    01 Mar 2007   •   00:00
Dinamo - Actionarii  au discutat separat cu Danciulescu si cu Niculescu

Unul dintre oficialii dinamovisti care nu l-au blamat pe Danciulescu dupa meciul cu Jiul, Vasile Turcu, este de parere ca atacantii au depasit momentul greu si vor reveni cu goluri in etapele urmatoare, nepunandu-se problema ca atacantul sa plece de la Dinamo.

"Au trecut de pasa neagra"

Unul dintre oficialii dinamovisti care nu l-au blamat pe Danciulescu dupa meciul cu Jiul, Vasile Turcu, este de parere ca atacantii au depasit momentul greu si vor reveni cu goluri in etapele urmatoare, nepunandu-se problema ca atacantul sa plece de la Dinamo.

Chiar daca a fost cel mai vehement la adresa celor doi atacanti, directorul executiv, Cristi Borcea, a purtat ieri o discutie cu Danciulescu si cu Claudiu Niculescu. La intalnire a mai participat si unul dintre actionari, Vasile Turcu, acesta sustinand ca supararea a trecut.

INCREDERE. "Dupa meciul cu Jiul, castigat cu noroc, era normal sa apara si declaratii impotriva faptului ca atacantii nu mai inscriu asa cum au facut-o in prima parte a campionatului. Dar au fost vorbe la cald si totul a trecut. Nu avem nevoie de scandaluri acum, cand suntem aproape campioni. Niculescu si mai ales Danciulescu au inteles ca trebuie sa mai si marcheze si veti vedea asta in urmatoarele meciuri din campionat", a declarat Vasile Turcu. Referitor la o posibila trecere a lui "Danciugol" pe banca de rezerve, oficialul "cainilor" a precizat: "Este problema antrenorului pe cine foloseste. Dar, asa cum am mai spus, merg pe mana lor si sunt mai mult decat convins ca au depasit momentul greu". De partea celor doi este si antrenorul Mircea Rednic, care, desi ingrijorat de forma acestora, are incredere in ei: "Probabil ca Ionel Ganea ii mobiliza, dar cred ca Danciu si Claudiu sunt multumiti ca a plecat, mai ales ca a disparut sistemul rotatiei. Sunt ingrijorat ca nu marcheaza, dar merg pe mana lor. Ma gandesc ca, dupa ce vor sparge gheata, vor fi de neoprit". Surse din club sustin ca nu se pune problema despartirii de Danciulescu, atat el, cat si Niculescu urmand sa fie titulari in urmatorul meci, la Timisoara.

TOLERANTA
"Este adevarat, Danciulescu si Niculescu au avut un inceput de sezon mai slab, dar i se poate intampla oricui. Probabil lipsa unei concurente i-a facut sa nu mai fie la fel de motivati, dar am discutat problema si avem incredere in ei. Sunt convins ca au depasit perioada mai grea si vor veni si golurile. Mai ales acum, cand echipa s-a distantat in clasament si este in grafic privind cucerirea titlului, trebuie sa fim uniti"
Vasile Turcu
actionar Dinamo

MATEUS, INAPOI
Transferul angolezului Mateus nu mai este de actualitate. Desi s-a vehiculat faptul ca actele mijlocasului intarzie din cauza faptului ca gruparea Gil Vicente inca nu a primit banii, presa portugheza a dezvaluit faptul ca Mateus a venit in Romania doar pentru niste teste medicale. "Il asteptam inapoi", a declarat presedintele lui Gil Vicente, Antonio Fiuza. Ieri, Mateus a efectuat un control la o clinica privata, doctorii confirmand faptul ca are hepatita, motiv pentru care angolezul urma sa se intoarca aseara in Portugalia. De asemenea, si transferul lui Caicedo este in pericol, ecuadorianul pregatindu-se cu fosta sa formatie, Emelec, si refuzand sa mai vina in Romania.

×
Subiecte în articol: sport