x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Audi Q7 pentru Rednic

Dinamo - Audi Q7 pentru Rednic

de Dragos Stoica    |    19 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  Audi Q7 pentru Rednic

"Cainii", mai greu de strunit decat o masina de teren. Tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a primit cadou un autoturism la alegere din partea unuia dintre sponsorii "alb-rosiilor", acesta optand pentru un Audi Q7.

"Cainii", mai greu de strunit decat o masina de teren. Tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a primit cadou un autoturism la alegere din partea unuia dintre sponsorii "alb-rosiilor", acesta optand pentru un Audi Q7.

Dupa ce a asezat Dinamo pe prima pozitie a clasamentului, cu 13 puncte avantaj fata de Steaua si de Rapid, Mircea Rednic incepe deja sa-si savureze succesul. Ieri, tehnicianul lui Dinamo a primit cadou din partea unuia dintre sponsorii "cainilor", Porsche Bucuresti Nord, un autoturism la alegere.

Conform firmei respective, cadoul a fost facut cu scopul de a-l stimula pe antrenor in perspectiva meciurilor din cadrul Cupei UEFA, dar mai ales a calificarii in grupele Ligii Campionilor. La randul sau, Rednic a incercat mai intai o limuzina, pentru ca apoi sa se decida unui Audi Q7. "Beneficiaza de o tehnologie foarte avansata, dar eu cred ca e mult mai greu sa-mi conduc jucatorii de pe banca decat un Audi de la volan", a spus Rednic pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.

AMENDA. In alta ordine de idei, Rednic a afirmat ca va solicita conducerii clubului ca angolezul Ze Kalanga sa fie amendat pentru intarzierea cu care s-a prezentat la pregatiri. "Eu l-am adus la Dinamo si nu a fost corect din partea lui sa dea posibilitatea altora sa se lege de mine", a declarat Rednic.

In privinta celor doi fotbalisti veniti in probe, coreeanul Cho si brazilianul Do Canto, antrenorul s-a aratat dezamagit de calitatile lor: "Nu imi fac griji, pentru ca am cardul la mine si pot aduce pe cine doresc. Este posibil sa mai aduc un jucator sau doi, ramane de vazut". De asemenea, Rednic a evitat sa spuna unde va juca Dinamo partidele de acasa in cazul in care va ajunge in grupele Ligii Campionilor.
DECIZIE
"Voi cere conducerii clubului ca Ze Kalanga sa fie amendat. Eu sunt cel mai suparat pe el, pentru ca eu am insistat pentru aducerea sa la Dinamo si nu era normal ca acum unii oameni din club sa-mi reproseze indisciplina lui"
  • Mircea Rednic, antrenor Dinamo
  • ×
    Subiecte în articol: sport dinamo rednic