x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Beitar / Comoditate in Groapa

Dinamo - Beitar / Comoditate in Groapa

de Mihai Igirosanu    |    09 Aug 2006   •   00:00
Dinamo  -  Beitar / Comoditate in Groapa

Cu o zi inaintea confruntarii cu Beitar Ierusalim, din turul doi preliminar al Cupei UEFA, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, nu detine decat amanunte, mai degraba vagi, despre adversara echipei sale.

Surprinzator, "cainii" nu au cules informatii despre echipa din Tara Sfanta decat din cateva inregistrari video, de pe internet si in urma unui meci amical, pe care Beitar l-a disputat in urma cu mai bine de o saptamana contra Sportului Studentesc. UEFA a comunicat ieri ca returul dintre Beitar si Dinamo nu se va desfasura in Israel, urmand ca locul de disputare sa fie anuntat pana vineri.

TENSIUNE. Chiar daca meciul cu israelienii bate la usa, atmosfera din Stefan cel Mare este destul de tensionata. Conducatorii sunt concentrati mai mult asupra divergentelor privind actiunile si banii datorati lui Gigi Netoiu si a posibilitatii unui transfer al lui Claudiu Niculescu. In partida de joi, la Dinamo ar putea debuta si internationalul angolez Ze Kalanga, care a intrat de curand in posesia cartii verzi. De asemenea, Ionel Danciulescu s-a refacut si este apt de joc.

ADVERSAR. Beitar a sosit inca de luni seara in Bucuresti, antrenorul argentinian Osvaldo Ardilles dorind ca echipa sa se acomodeze bine cu atmosfera din Romania. Maine si joi vor sosi in Capitala si cei peste 1.000 de suporteri pentru care clubul israelian a rezervat deja bilete.

NICULESCU STA
Conform site-ului Dinamomania, Claudiu Niculescu nu va pleca din Groapa cel putin pana in iarna, informatia fiind furnizata chiar de actionarul Vasile Turcu. Dorit cu insistenta la Poli Timisoara, atacantul lui Dinamo a fost convins de Nicolae Badea, Cristian Borcea si Mircea Rednic sa nu paraseasca echipa, iar tratativele cu gruparea banateana au fost deja sistate. Fanii "cainilor" au protestat vehement pe diverse cai pe marginea posibilei vanzari a lui Niculescu, considerat unul dintre jucatorii determinanti. "Niculescu nu pleaca nicaieri. Timisoara vrea destabilizarea lui Dinamo!", a declarat Vasile Turcu.
×
Subiecte în articol: sport dinamo