x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo/Caicedo - "Va fi doar rezerva"

Dinamo/Caicedo - "Va fi doar rezerva"

de Daniel Stan    |    07 Feb 2007   •   00:00
Dinamo/Caicedo - "Va fi doar rezerva"

Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca atacantul ecuadorian, care a ajuns in tara luni noapte, va ramane la echipa, insa prima optiune in atac vor fi tot Claudiu Niculescu si Danciulescu.

Dupa ce a ratat turneul din Portugalia, din cauza problemelor legate de viza, Darwin Caicedo a ajuns luni noapte in tara, iar ieri-dimineata a efectuat primul antrenament alaturi de lotul dinamovist. "Va ramane in lot, dar, pana va confirma, va fi doar rezerva", a declarat antrenorul Mircea Rednic.

FARA ROTATIE. In prima parte a sezonului, "Puriul" a adoptat principiul rotatiei, intre Niculescu, Danciulescu si Ionel Ganea. "Vreau sa il vad la treaba pe Caicedo. Cel mai bun o sa joace, dar nu voi mai aplica sistemul rotatiei. In tur am avut trei atacanti de aceeasi valoare, iar Caicedo nu este de nivelul lui Ganea. Eu sper sa se acomodeze cat mai repede daca vrea sa evolueze in Europa", a mai adaugat tehnicianul "cainilor". Alaturi de impresarul sau, atacantul ecuadorian, in varsta de 23 de ani, a negociat ieri dupa-amiaza contractul in biroul directorului executiv Cristi Borcea si, daca nu va interveni nimic, va semna o intelegere pe un an, cu optiune de prelungire pe inca doua sezoane.

CONTRACT. Partile urmau sa se inteleaga pentru un contract in valoare de 150.000 de euro, dar exista posibilitatea ca ecuadorianul sa accepte si un salariu mai mic. Mircea Rednic il va testa vineri, intr-un meci-scoala in compania echipei-satelit, care se va disputa pe Stadionul "National". Atacantul ecuadorian a declarat la finalul primei sale sedinte de pregatire: "Nu stiu foarte multe despre Dinamo si despre Romania. Am timp insa sa-mi cunosc noii coechipieri. Am venit sa ma bat pentru un post de titular".

CARACTERIZARE
"Caicedo arata bine, e tinerel, frumusel. Sa-l vedem insa la treaba. Va ramane la Dinamo, dar va trebui sa accepte ca titulari sunt Niculescu si Danciulescu. Daca era de valoarea lui Ganea, mergeam tot pe principiul rotatiei"
Mircea Rednic
antrenor Dinamo

CLAUDIU RAMANE
Conducerea dinamovista a refuzat oferta celor de la Olympique Marseille pentru Claudiu Niculescu, francezii dorindu-l din vara pe "Claugol" in schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. "Claudiu nu este de vanzare. Si-a prelungit contractul si vrea sa-si incheie cariera la Dinamo", a declarat directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea. In aceasta iarna, atacantul dinamovist a mai fost ofertat de Omonia Nicosia, Olympiakos Pireu, Herenveen si Real Sociedad.
×
Subiecte în articol: sport