x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - "Câinii” au dat tunul pe piaţa transferurilor

Dinamo - "Câinii” au dat tunul pe piaţa transferurilor

de Daniel Stan    |    28 Ian 2008   •   00:00

Formaţia care a barat drumul dinamoviştilor spre grupele Ligii Campionilor l-a împrumutat până la vară pe tânărul internaţional, plătind 1,2 milioane de euro


Radu Ştefan la Lazio

Formaţia care a barat drumul dinamoviştilor spre grupele Ligii Campionilor l-a împrumutat până la vară pe tânărul internaţional, plătind 1,2 milioane de euro


Suma negociată este de 5,4 milioane de euro, bani care vor intra în contul lui Dinamo la vară doar dacă Radu Ştefan va confirma la gruparea lazială. "Am semnat contractul, însă a fost o negociere dură. Este cel mai mare contract al tuturor timpurilor”, a declarat vicepreşedintele "câinilor”, Vasile Turcu. Momentan, jucătorul va evolua la Lazio sub formă de împrumut, Dinamo urmând a încasa 1,2 milioane de euro. "Radu Ştefan va ajunge un mare jucător. A meritat suma asta. Nici nu avem emoţii că nu va da satisfacţie până la vară”, a mai adăugat Turcu. Exceptându-l pe Turcu, la negocieri au mai participat Cristi Borcea şi Ioan şi Victor Becali. Presa italiană a anunţat încă de duminică transferul dinamovistului. "Ştefan Radu a sosit direct din Cipru şi s-au stabilit toate detaliile transferului”, a titrat "Gazzetta dello Sport”. Fostul dinamovist ar putea debuta pentru Lazio miercuri, în Cupa Italiei, în faţa formaţiei lui Adi Mutu, Fiorentina. Pentru a acopri golul lăsat de Radu Ştefan, conducerea dinamovistă îl va transfera de la Poli Timişoara pe Cristian Scutaru, în acelaşi timp mai negociind pentru Luchin, Alexa şi Latovlevici.


Pekarici aproape de "câini”

Administratorul delegat al campioanei, Cornel Dinu, se află de duminică la Novi Sad, unde discută cu oficialii formaţiei Vojvodina transferul fundaşului Nino Pekarici, în vârstă de 25 de ani. Tranzacţia este aproape de finalizare, mai ales după plecarea lui Radu Ştefan la Lazio Roma, apărătorul sârb urmând a-i costa pe dinamovişti 700.000 de euro. "Pekarici vrea un salariu de 200.000 de euro”, a declarat impresarul jucătorului, Florin Iacob.

 

Azi, amical cu Victoria Plzen

Astăzi, de la ora 15:00, "câinii” susţin al patrulea meci amical al turneului din în Cipru, în compania lui Victoria Plzen. Referitor la tranferul lui Radu Ştefan la Lazio, selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că este un pas înainte pentru tânărul internaţional dinamovist: "Am mare încredere că se va impune la Lazio. Radu Ştefan are calităţi pe profilul campionatului italian. A făcut un pas important în carieră şi poate deveni un om de bază la echipa naţională”.

×
Subiecte în articol: sport radu ştefan