x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: "Câinii" se mută în Ardeal

Dinamo: "Câinii" se mută în Ardeal

de Daniel Stan    |    14 Oct 2008   •   00:00
Dinamo: "Câinii" se mută în Ardeal

Astăzi, de la ora 14:45, în direct la Antena 1, roş-albii vor întâlni pe FCM Tg. Mureş în şaisprezecimile Cupei României, ardelenii fiind pregătiţi de fostul jucător al roş-albilor, Cosmin Bodea.



Astăzi, de la ora 14:45, în direct la Antena 1, roş-albii vor întâlni pe FCM Tg. Mureş în şaisprezecimile Cupei României, ardelenii fiind pregătiţi de fostul jucător al roş-albilor, Cosmin Bodea.
Trupa lui Mircea Rednic a început de ieri aventura de o săptămână în Ardeal. Înainte de "turnirul" de vineri de la Cluj, cu CFR, dinamoviştii vor da piept în această după-amiază, în Cupa României, cu FCM Târgu-Mureş. Gruparea ardeleană, care nu are nici o legătură cu fosta echipă fanion a oraşului, ASA Tg. Mureş, a cumpărat în vară locul în eşalonul secund de la Unirea Sânnicolaul Mare, transformându-se din Transil în FCM. Echipa, care evoluează pe un stadion cu o capacitate de 2.500 de locuri, este pregătită de un ex-dinamovist, Cosmin Bodea, iar director tehnic este Florea Ispir, singurul nume care aminteşte de defuncta ASA. Momentan, FCM Tg. Mureş este lider în Seria a II-a, Rednic fiind prezent la ultima partidă a ardelenilor, 2-1 pe teren propriu cu Drobeta Tr. Severin. "Este o echipă foarte bine organizată şi sigur vor încerca să ne pună probleme. Ne vom lua măsuri, trebuie să fim foarte atenţi", a declarat tehnicianul dinamovist. În schimb, directorul executiv,
Cristi Borcea, pare dezinteresat de competiţie: "Nu iau în calcul o eventuală ratare a calificării, dar pentru Dinamo este mai important campionatul decât Cupa". Antrenorul mureşenilor, Cosmin Bodea, a precizat: "Nu ne este teamă, chiar avem o ambiţie uriaşă
de a câştiga. Sunt convins că din zece meciuri pierdem nouă şi sper ca partida câştigată să fie acum. Ne vom bate cu viitoarea campioană a României şi din acest motiv va fi superb să producem noi surpriza".


Pulhac a fost operat

Accidentat grav în minutul 56 al meciului de campionat cu Farul, când a suferit o entorsă la genunchi, Cristi Pulhac a fost consultat ieri de celebrul doctor Martens, imediat având loc şi intervenţia chirurgicală, care s-a dovedit inevitabilă. "Cristi a fost operat la genunchi, dar încă nu am reuşit să discutăm cu el, era sub anestezie. Momentan, nu putem estima cât va lipsi de pe gazon", a declarat doctorul echipei, Liviu Bătineanu. Internaţionalul dinamovist va mai rămâne în Belgia o bună perioadă de timp, după care va începe perioada de recuperare. Cel mai probabil, va reveni abia la începutul returului.

×
Subiecte în articol: sport