x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – CFR, NUP

Dinamo – CFR, NUP

de Mihai Igirosanu    |    19 Mar 2008   •   00:00
Dinamo – CFR, NUP

Atacurile dezlănţuite ale fostului acţionar Gigi Neţoiu urmează să primească la sfârşitul acestei săptămâni un prim răspuns din partea preşedintelui Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea.

PARCHET - S-a finalizat ancheta milionului de dolari


Atacurile dezlănţuite ale fostului acţionar Gigi Neţoiu urmează să primească la sfârşitul acestei săptămâni un prim răspuns din partea preşedintelui Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea.

Conform unor surse, preşedintele Badea va susţine vineri o conferinţă de presă, cu prilejul căreia va replica “săgeţilor” trimise de Neţoiu. Din câte se pare, acţiunea respectivă se va constitui într-un început al campaniei prin carea omul numărul 1 de la Dinamo va încerca să demonteze acuzele lui Gigi Neţoiu.

 

ANCHETĂ. “După meciul Dinamo – CFR Cluj, Gigi Becali a dat un milion de dolari celor de la Dinamo, iar Badea a luat banii prin intermediul lui Hrebenciuc şi i-a împăţit mai departe. Banii s-au împărţit la club, numai că Badea a stat în spate şi a făcut jocurile, ca de obicei”. Aceasta este declaraţia prin care Neţoiu a declanşat războiul împotriva lui Nicolae Badea. În afara unei reacţii oficiale, prin care a anunţat că îl va acţiona în justiţie pe fostul acţionar, preşedintele Badea va oferi abia vineri prima reacţie concretă. Aceleaşi surse susţin că aceasta va fi una bazată pe un document foarte concret şi extrem de important. Anume, un răspuns la cercetarea pe care Parchetul a finalizat-o în cazul meciului Dinamo – CFR, din finalul sezonului trecut. Se pare că Nicolae Badea a intrat în posesia documentului prin care instituţia respectivă anunţă “neînceperea urmăririi penale”.

Procurorii au luat această decizie în urma analizării probelor existente în cazul meciului disputat în Ştefan cel Mare. Conferinţa de presă de vineri se anunţă a fi una extrem de interesantă, urmând a fi doar începutul unei campanii prin care preşedintele CA al lui Dinamo intenţionează să demonteze atacurile virulente ale lui Gigi Neţoiu. 

×
Subiecte în articol: sport dinamo badea