x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Fc National 2-1 / Totul pentru Petre

Dinamo - Fc National 2-1 / Totul pentru Petre

de Vicentiu Neagoe    |    Ionut Paduraru    |    05 Iun 2006   •   00:00
Dinamo  -  Fc National 2-1 / Totul pentru Petre

Dupa 18 ani petrecuti la clubul din Soseaua Stefan cel Mare, Florentin Petre si-a luat adio de la suporteri in meciul de la Ploiesti. Petre va juca in sezonul viitor la TSKA Sofia.

Desi LPF a hotarat ca partida sa se dispute pe stadionul Astrei, aproximativ 5.000 de suporteri, mai multi decat vin de obicei in "Groapa", l-au ovationat la scena deschisa pe micutul mijlocas.

MESAJE. Fanii i-au strigat aproape in permanenta numele lui Petre, caruia i-au fost dedicate si mai multe mesaje. Astfel, galeria a afisat bannere pe care scria: "Pitic in teren, urias in inimile noastre" si "Drumurile noastre se despart, dragostea ramane aceeasi: Dinamo". In minutul 65, Petre a fost inlocuit la cererea suporterilor, care doreau sa-l aclame, si a urcat apoi in tribuna, in mijlocul suporterilor dinamovisti. La bustul gol, capitanul a primit un portavoce si a condus galeria pana la finalul meciului.

UEFA.Dupa meci, antrenorul Florin Marin s-a declarat multumit de victoria obtinuta, care o mentine pe Dinamo in lupta pentru Cupa UEFA. "Sunt multumit de joc, fotbalistii au dat dovada de maturitate. Acum ne asteapta un meci foarte dificil la Timisoara miercuri", a spus Flocea, care a comentat apoi declaratiile "bancarilor", cum ca nu se vor prezenta la meci: "A fost o strategie ieftina a celor de la FC National. Au urmarit sa le distraga atentia jucatorilor mei, dar nu au reusit. Le multumesc suporterilor".

EMOTII
"Sufletul si inima raman la Dinamo, pentru ca sunt si voi fi toata viata dinamovist. Suporterii mi-au promis ca vor face spectacol frumos si s-au tinut de cuvant. Le multumesc pentru toti acesti ani frumosi"Florentin Petre, capitan Dinamo

MERITE
"Florentin Petre este un fotbalist care merita acest joc, aceasta pretuire din partea fanilor, pentru tot ce a facut la Dinamo. Si-a facut datoria fata de Dinamo" - Gigi Netoiu, actionar Dinamo

BERGODI CONTRA SALOMIR
La finalul meciului, antrenorul "bancarilor", Cristiano Bergodi, l-a criticat dur pe Marian Salomir, "centralul" intalnirii. Bergodi era nemultumit ca FC National nu a primit o lovitura de pedeapsa la un fault al lui Radu Stefan asupra lui Abiodun. "Este o rusine ca Salomir arbitreaza in Divizia A. Puteam sa egalam linistit dupa cum am jucat in a doua repriza. Dinamo a meritat sa termine prima repriza in avantaj, dar faptul ca nu am reusit sa egalam se datoreaza lui Salomir. A fost rea-vointa. Nu este posibil sa nu vezi un asemenea fault, a fost un penalti mare cat casa", a spus antrenorul italian.

×
Subiecte în articol: sport dinamo petre