x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Ioan Andone - A fost ofertat, dar i-a refuzat

Dinamo / Ioan Andone - A fost ofertat, dar i-a refuzat

de Dragos Stoica    |    03 Mar 2006   •   00:00
Dinamo / Ioan Andone - A fost ofertat, dar i-a refuzat
Corespondenta din Nicosia
La conferinta de presa saptamanala pe care o sustine la sediul actualului sau club, Omonia Nicosia, antrenorul Ioan Andone a dezvaluit ieri ca a fost ofertat pentru a reveni in Stefan cel Mare.

Andone a tinut sa-i linisteasca pe conducatorii, pe fanii si pe ziaristii ciprioti, care erau ingrijorati ca il vor pierde in detrimentul fostei sale echipe, Dinamo.

CLARIFICARE. "Vreau sa clarific situatia mea la Omonia. Am fost adus la acest club pentru a castiga cel de-al 20-lea titlu, asa ca am o datorie fata de Omonia, fata de oamenii care m-au adus aici si fata de fanii acestui club", a declarat Andone. "Recunosc ca zilele trecute am avut o oferta de la Dinamo, dar am fost inteles de catre presedintele Nicolae Badea ca am plecat la o munca pe care vreau sa o duc pana la capat."

AMBITIE. Despre viitorul apropiat la carma Omoniei, Ando a spus: "La Omonia, deocamdata, nu am castigat nimic. Mai am din contract, dar, daca voi lua titlul, intelegerea se prelungeste automat. As vrea sa raman. Sunt de parere ca un antrenor trebuie sa stea minimum trei ani la o echipa pentru a i se vedea rezultatele muncii. Promit ca nu voi pleca de la Omonia, iar daca voi castiga titlul, vreau sa continuam colaborarea", a incheiat tehnicianul roman.

S-A REZOLVAT CU ALEXA
Conducatorii lui Dinamo au anuntat ca s-a ajuns la o intelegere cu clubul chinez Beijing Guoan pentru transferul mijlocasului Dan Alexa (foto). "Transferul lui Dan Alexa este rezolvat", a declarat noul antrenor al "cainilor", Ion Marin, care a semnat miercuri contractul pe sase luni cu Dinamo. Gruparea din Stefan cel Mare a acceptat sa plateasca suma de 200.000 de dolari, iar clubul chinez isi va retrage plangerea pe care o inaintase la FIFA. "Sunt mai linistit, dar, pana nu vad cartea verde, nu sunt sigur de situatia mea", a spus Alexa. Echipa lui Ion Marin va disputa maine, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din incinta complexului sportiv Dinamo, un meci amical contra divizionarei B CS Otopeni, ieri jucand in compania lui Dinamo II.

×
Subiecte în articol: sport dinamo