x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo – Pandurii 1-2 - Rednic, chemat urgent

Dinamo – Pandurii 1-2 - Rednic, chemat urgent

de Mihai Igirosanu    |    11 Apr 2008   •   00:00
Dinamo – Pandurii 1-2 - Rednic, chemat urgent

Înfrîngerea suferită miercuri seară acasă, în faţa gorjenilor, a adîncit criza unei echipe aflate în postura unui pacient aproape fără scăpare, menţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.

Înfrîngerea suferită miercuri seară acasă, în faţa gorjenilor, a adîncit criza unei echipe aflate în postura unui pacient aproape fără scăpare, menţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.

 

 

Ieşită de mult din cursa pentru titlu, eliminată din Cupa României şi rămasă doar la stadiul de a visa la Liga Campionilor, măcinată de conflicte interne, Dinamo a primit o nouă lovitură. 

 

 

DISPERARE. Eşecul cu Pandurii i-a făcut pe acţionari să-i critice dur pe jucători şi să-l cheme de urgenţă pe Mircea Rednic. Conducătorii dinamovişti l-au contactat pe Rednic la mai puţin de o oră după încheierea întîlnirii cu trupa lui Eugen Neagoe. Ieri-dimineaţă, acţionarii l-au chemat pe “Puriu” la o nouă rundă de negocieri, intenţionînd să-l convingă pe acesta să stea pe bancă la meciul din etapa următoare, programat sîmbătă, la Timişoara.

 

 

“Mi-au propus să vin mai repede, rămîne de văzut”, confirmase Rednic miercuri seară, tîrziu. În paralel cu negocierile pentru postul de antrenor, unul dintre acţionari, Vasile Turcu, a lansat un atac dur la adresa jucătorilor: “Ţin foarte mult la ei, îi respect, sînt ca şi copiii mei, unii poate chiar ca şi fraţii mei, dar nu pot să-i înţeleg. Sînt principalii vinovaţi pentru ceea ce s-a întîmplat. Şi, în general, pentru ce se întîmplă în club, pentru rezultate fotbaliştii sînt vinovaţi, şi cu asta basta. Nu am acuzat în viaţa mea jucătorii, dar acum îi acuz pentru că sînt vinovaţi. Am căutat să-i protejez, dar nu mai pot să suport”.

 

 

 

 

 

“Mircea, hai la război!”

 

 

“L-am sunat pe Rednic şi i-am spus: «Mircea, hai la război!». Sîntem într-o situaţie foarte grea şi trebuie neapărat să mergem în cupele europene. Oricum, eu cred că Rednic va ajunge la Dinamo mai devreme decît era stabilit, pentru că nu are încotro, trebuie să le ia locul generalilor. Prin această mutare vom încerca un şoc la echipă, sper eu pozitiv. Mai avem meciuri grele şi avem nevoie de el. Poate venirea lui va aduce un plus la echipă”, a declarat ieri un alt acţionar al lui Dinamo, Florian Walter. Acesta s-a referit şi el la evoluţia jucătorilor: “Am jucat foarte prost în meciul cu Pandurii, cel care ni se părea cel mai uşor în acest final de campionat. Păi, dacă nu am reuşit să cîştigăm cu Pandurii, chiar nu ştiu ce vom face cu celalalte echipe. Jucătorii nu au fost deloc montaţi. Nu am văzut atîta indolenţă în viaţa mea. Nu au arătat a bărbaţi în teren, au demonstrat că au caractere slabe”.

 

 

“Record”

 

 

În acest sezon, Dinamo a înregistrat un record negativ, pierzînd nu mai puţin de 21 de puncte pe teren propriu, acolo unde au fost înfrînţi de cinci ori (0-2 cu FC Vaslui, 0-1 cu Gloria Bistriţa, 0-2 cu Rapid, 1-2 cu CFR Cluj şi 1-2 cu Pandurii), şi au încheiat trei meciuri la egalitate (1-1 cu Dacia Mioveni, 1-1 cu Poli Timişoara şi 0-0 cu Farul). De asemenea, “cîinii” au pierdut toate cele trei derby-uri: 0-1 cu Steaua, 0-2 cu Rapid şi 1-2 cu CFR Cluj.

×
Subiecte în articol: sport rednic