x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Poli Timisoara 3-1 / Ganea aprinde fitilul

Dinamo - Poli Timisoara 3-1 / Ganea aprinde fitilul

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    22 Aug 2006   •   00:00
Dinamo  -  Poli Timisoara 3-1 / Ganea aprinde fitilul

Rezerva duminica seara, atacantul dinamovist a afirmat ca este sabotat de Cristi Borcea. Cei doi s-au impacat ieri, dupa o discutie la care a luat parte si antrenorul Mircea Rednic.

Cu patru victorii in patru meciuri, Dinamo n-are parte de liniste. Iritat ca nu a fost titular, Ionel Ganea a izbucnit dupa meciul cu Poli Timsoara la adresa directorului executiv Cristi Borcea, pe care l-a acuzat ca el face echipa in locul lui Mircea Rednic.

LA NERVI. Cu toate ca partida cu Poli a coincis cu primul sau gol oficial in tricoul lui Dinamo, Ganea a fost extrem de dur, dupa terminarea meciului. La iesirea de la vestiare, acesta nu s-a sfiit sa-l atace direct pe directorul executiv. "Borcea m-a scos din echipa, el este actionar, da bani la echipa si are anumite interese. Actionarii fac presiuni la adresa antrenorului. Este posibil sa plec de la Dinamo", a declarat Ganea dupa meci. Fericit pentru rezultat, tehnicianul Mircea Rednic a fost socat de afirmatiile fotbalistului: "Probabil va fi amendat pentru ce a zis. In cazul in care vrea sa plece, o sa-i dau eu primul avion!".

IMPACARE. In cursul zilei de ieri, fostul international s-a intalnit la sediul clubului cu Cristi Borcea, intalnirea fiind mediata de Mircea Rednic. Dupa o ora de discutii, cei doi au pus lucrurile la punct, atacantul a primit avertisment, iar conflictul s-a incheiat fara alte urmari, mai ales in perspectiva partidei cu Beitar Ierusalim, care se va disputa joi, la Sofia. "Mi-ar parea foarte rau daca Ganea ar pleca de la Dinamo. Eu ma inteleg foarte bine cu el", a spus Claudiu Niculescu, cel pe care Ganea il suspecteaza ca ar fi sustinut de Borcea. De altfel, dupa terminarea meciului cu Poli, jucatorii dinamovisti au salutat galeria purtand un banner pe care scria "Cu totii la Sofia". Pentru suporterii "cainilor", deplasarea in capitala Bulgariei se anunta destul de delicata, dupa ce, in toamna anului trecut, cand Dinamo a jucat contra lui Levski, mai multi fani dinamovisti au intrat in conflict cu suporterii bulgari si cu fortele de ordine.

MANCARIMI
"Daca asa a declarat Ganea, inseamna ca il mananca in cur. Probabil s-a bagat si el in seama, acum ca a dat primul gol la Dinamo. Pe viitor trebuie sa fie mai atent la ce spune, pentru ca altfel se autoelimina" - Mircea Rednic, antrenor Dinamo

SATUL
"Am bagat 20 de milioane de dolari in jucatori si in infrastructura. Balace nu mai joaca nimic de cand i-am marit salariul. M-am saturat sa ma bata toate echipele din Bucuresti cu care eu vreau sa ma lupt" - Marian Iancu, patron Poli Timisoara

MARIAN IANCU ACUZA
Prestatia avuta de Poli Timisoara contra lui Dinamo l-a scos din sarite pe patronul formatiei de pe Bega, Marian Iancu. Prezent dupa meci la emisiunea "Recursul etapei", de pe Antena 1, Iancu s-a lansat intr-un atac dur la adresa propriilor jucatori, dar si a antrenorului Sorin Cartu. "Nu e posibil asa ceva! Am crezut ca lucrez cu profesionisti, cu oameni seriosi. Dupa acest meci mi-am dat seama ca pe lumea asta sunt multi vagabonzi. Cartu, Alexa si Grigorie m-au dezamagit profund. Mi-au aratat ca nu sunt legati de Timisoara, ci de interesele anumitor oameni din fotbal", a spus Iancu, facand aluzie la relatiile pe care acestia le au cu fostul vicepresedinte dinamovist, Gigi Netoiu. La randul sau, antrenorul Sorin Cartu si-a cerut scuze si a precizat: "Vreau sa uit repede, a fost un cosmar. Lui Grigorie o sa-i fac referat. El este angajatul clubului, nu al meu. Daca vor dori sa-i ia banii, ok, daca nu, iar ok. Mi-a raspuns, iar eu nu tolerez asta. L-am intrebat de ce nu poate sa aiba aceeasi atitudine ca si Danciulescu, un exemplu de devotament, iar el mi-a spus ca, daca nu e bun, sa nu-l mai bag pe teren. Este o solutie, dar e una simpla. Nu l-am adus la Timisoara pe bani grei, ca apoi sa stea pe banca si sa-si incaseze contractul, indiferent daca joaca sau nu. Pe el pun presiune, pentru ca am mari pretentii de la el".

×
Subiecte în articol: sport dinamo poli ganea