x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Ramane "caine"!

Dinamo - Ramane "caine"!

de Daniel Stan    |    05 Dec 2006   •   00:00
Dinamo - Ramane "caine"!

Niculescu nu mai are clauza. Conducerea va negocia prelungirea contractelor lui Niculescu, Ganea si Danciulescu. Aflat in atentia mai multor cluburi din Europa si Asia, dupa un sezon excelent la Dinamo, Claudiu Niculescu avea stipulata in contract o clauza de reziliere in valoare de 600.000 de dolari. Acest lucru l-a recunoscut recent si directorul executiv, Cristi Borcea. Numai ca atacantul in varsta de 31 de ani a dorit sa anuleze amintita clauza, discutand in prealabil cu Borcea, pe care l-a anuntat de intentia sa imediat dupa partida cu Bayer Leverkusen, din Grupa B a Cupei UEFA, unde a fost urmarit de emisari ai unor grupari din China.

Dorinta. "Eu am cerut anularea acelei clauze. Vreau sa raman si sa imi inchei cariera la Dinamo", a declarat "Claugol". In acelasi timp, conducerea dinamovista va negocia cu Niculescu, Ionel Ganea si Danciulescu prelungirea contractelor. "Ii dorim pe toti la echipa pana la finalul carierei. Vreau sa semneze pe inca doi-trei ani. Avem ganduri mari pentru sezoanele urmatoare", a spus Cristi Borcea. Oficialul "cainilor" a si anuntat ca, o data cu accederea in primavara europeana, intelegerile celor trei atacanti se prelungesc automat.

Lamurire. Altfel, Borcea neaga o eventuala revenire la Dinamo a fostului presedinte, Ioan Becali: "Domnul Becali nu poate reveni in acest moment. Sanatatea este mai importanta pentru el. Este oricum alaturi de noi. Momentan suntem sase actionari care asiguram bugetul clubului."
Netoiu versus Rednic
Fostul actionar al dinamovistilor, Gigi Netoiu, l-a atacat pe Mircea Rednic, care a spus ca noul antrenor al lui FC National, Sorin Cartu, este omul "Comandantului". "E lipsa de caracter fata de un coleg. Spun ca stimulez Nationalul, ca eu pun antrenorul. Numai aberatii. Iar Rednic sa taca. Uita cand facea semne obscene la adresa lui Dinamo, cand era antrenor la Rapid sau Vaslui?", a declarat Netoiu.

1-0 CU FC NATIONAL
Dinamo a refacut diferenta de 11 puncte fata de Steaua dupa ce a invins aseara, cu 1-0, pe FC National. Singurul gol al partidei a fost reusit de Ionel Ganea, in minutul 84, dupa o faza prelungita de atac a "cainilor". Dupa terminarea etapei a 18-a, elevii lui Mircea Rednic se afla pe prima pozitie a clasamentului Ligii 1, cu 49 de puncte, in timp ce FC National incheie ierarhia, cu doar 10 puncte.

×
Subiecte în articol: sport dinamo