x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Revine "Comandantul"

Dinamo - Revine "Comandantul"

de Daniel Stan    |    16 Dec 2006   •   00:00
Dinamo - Revine "Comandantul"

Gigi Netoiu nu poate uita prima lui dragoste. Plecat in vara, dupa instalarea lui Mircea Rednic in functia de antrenor principal, Gigi Netoiu a anuntat ca se va implica din nou la gruparea din "Stefan cel Mare" incepand cu 15 ianuarie.

Gigi Netoiu nu poate uita prima lui dragoste. Plecat in vara, dupa instalarea lui Mircea Rednic in functia de antrenor principal, Gigi Netoiu a anuntat ca se va implica din nou la gruparea din "Stefan cel Mare" incepand cu 15 ianuarie.

Pana in vara director general al "cainilor", Gigi Netoiu a parasit prima sa dragoste, nemultumit de situatia existenta la momentul respectiv. "Nu toata lumea dorea atunci binele echipei", spune "Comandantul".

SECRET. Dupa o perioada in care aproape iesise din fenomen, Netoiu a revenit o data cu eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei, in urma esecului suferit in fata celor de la Pandurii Targu-Jiu. "Au anuntat bombe din transferuri, dar acum au fasait", declara fostul actionar, cu trimitere la conducerea dinamovista. A urmat un schimb de replici mai dur intre parti, dar totul pare a fi fost doar de fatada. In urma unei discutii cu presedintele Nicolae Badea si cu directorul executiv Cristi Borcea, "Comandantul" a anuntat ca, de la 15 ianuarie, va redeveni actionar la Dinamo: "Nu vreau sa pacalesc pe nimeni, dar nici nu vreau sa fiu pacalit. Din 15 ianuarie, voi fi din nou actionar la Dinamo. Am trait zece ani la Dinamo si nu m-a lasat sufletul sa-mi bat joc".

INSISTENTE. Referitor la posibilul transfer al lui Vranjkovici, oficialii dinamovisti au insistat in ultimele zile, lucru confirmat si din partea celor de la Pandurii. "Am ales sa discutam doar cu Dinamo, pentru ca ei ne ofera o serie de jucatori de care avem nevoie, asta in afara sumei de bani solicitata. Este vorba despre Scarlatache, Tames si Baltoi, fotbalisti care ne-ar acoperi posturile deficitare", a declarat Condescu.
TENIS - Pavel, din nou numarul 1
Intr-un cadru festiv, dar restrans, Federatia Romana de Tenis a acordat premii celor mai buni sportivi din 2006, dand, totodata, distinctii jurnalistilor care au reflectat de-a lungul anului performantele sportive ale tenismenilor romani. Oficiile de gazda le-a indeplinit Andrei Pavel, care a fost desemnat si in acest an jucatorul numarul 1. Pavel a fost recompensat in special pentru victoria din America in fata lui Roddick, precum si pentru aportul substantial pe care l-a avut in calificarea echipei de Cupa Davis in Grupa mondiala. Trofeul i-a fost inmanat de Dumitru Haradau, director general al FRT. Surprinzator, pe locul doi a fost ales Victor Hanescu, care a avut un sezon ratat din pricina accidentarilor, dar caruia i s-a acordat premiul pentru incurajare. La sectiunea presa scrisa, si Jurnalul National a fost rasplatit cu un premiu pentru redactorul Madalina Corbeanu, ea primind distinctia chiar din partea lui Andrei Pavel.

×
Subiecte în articol: sport dinamo