x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Revine Niculae?

Dinamo - Revine Niculae?

de Daniel Stan    |    26 Feb 2007   •   00:00
Dinamo - Revine Niculae?

Directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, este foarte aproape sa obtina semnatura atacantului aflat, momentan, sub contract cu formatia Mainz, din prima liga germana, dar care poate rupe intelegerea in orice moment.

Conducerea dinamovista si l-a dorit pe Marius Niculae si in iarna, insa acesta a preferat sa astepte o oferta de la o grupare din strainatate. In cele din urma a optat pentru Mainz, formatie din prima liga germana, aflata la momentul respectiv pe ultimul loc in clasament.

DORINTA. Atacantul in varsta de 25 de ani nu prea a fost folosit in 1 Bundesliga si cum Mainz este revalatia returului fara Niculae pe teren, oficialii nemti nu s-ar opune unui eventual transfer la Dinamo, partile urmand a rupe contractul de comun acord. In aceasta situatie, "Sageata" ar putea reveni in "Stefan cel Mare" dupa sase ani, din postura de jucator liber, urmand a-si negocia doar salariul stagional.

Ruptura de Mainz se poate produce in aceste zile, dupa ce atacantul roman nu a fost convocat nici la ultimul joc, cu Nürnberg. Directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, a confirmat tratativele cu Marius Niculae. "Mi-l doresc foarte mult la Dinamo si i-am spus ca il astept acasa. Sunt convins ca, daca s-ar intoarce la Dinamo, in cateva luni ar fi convocat la echipa nationala", a spus Borcea.

PROBLEME CU CAICEDO
Dinamovistii vor sustine meciul cu Jiul Petrosani in aceasta seara, de la ora 20:45, pe arena din "Stefan cel Mare", partida urmand a fi transmisa in direct de Antena 1. Antrenorul Mircea Rednic intentiona sa-l includa in lot si pe ecuadorianul Caicedo, insa acesta inca nu a revenit din tara natala, riscand suspendarea. In aschimb, ultimii doi transferati, Fernandes si Mateus, ar putea prinde un loc pe banca de rezerve.

×
Subiecte în articol: sport