x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo / Schimbarea la fata

Dinamo / Schimbarea la fata

de Mihai Igirosanu    |    10 Mar 2006   •   00:00
Dinamo / Schimbarea la fata

Cu doua zile inaintea returului, Dinamo si-a cristalizat formula de conducere si lotul de jucatori cu care antrenorul principal, Ion Marin, va incerca sa realizeze obiectivul, cucerirea titlului.

Dinamo si-a prezentat ieri noua infatisare. Iata cum arata noua organigrama a "cainilor": Nicolae Badea - presedintele Consiliului de Administratie, Gigi Netoiu - director general, Cristi Borcea - director executiv, Petre Buduru - manager sportiv, Cornel Dinu - director tehnic si Mircea Copaci - director de marketing.

DECIZIE. Presedintele Badea a dezvaluit ca, incepand din acest moment, "orice transfer de jucatori, intern sau extern, se va efectua doar cu aprobarea majoritatii actionarilor, iar persoana care va avea drept de semnatura va fi decisa in urma unei sedinte". In privinta activitatii noii formule de conducere, noul director general, Gigi Netoiu, a spus: "Va fi o implicare mult mai mare a actionarilor vizavi de echipa si de staff-ul tehnic. Oricum, financiar, suntem mai puternici!".

SPERANTE. Directorul executiv, Cristi Borcea, si-a exprimat din nou visele legate de o prezenta a "cainilor" in Liga Campionilor. "Suntem pe primul loc, iar acest lucru ne da dreptul sa speram la titlul de campioana si la o intrare in Liga Campionilor. Au fost si schimbari nedorite, dar acum este un inceput de drum si trebuie sa facem front comun. Au mai fost framantari si anii trecuti, dar Dinamo si-a vazut de drum si a castigat campionatul. Speram sa ne revenim si in cupele europene."

TREI CAPITANI. Antrenorul principal, Ion Marin, care a semnat pe doi ani si jumatate, a prefatat meciul cu Otelul, de sambata, anuntand si faptul ca la Dinamo exista, in ordine, trei capitani: Florentin Petre, Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu. "Ne asteptam si ne dorim sa castigam pentru ca o victorie ne-ar oferi linistea de a munci, entuziasm si incredere. Intre loturile lui Dinamo si Otelul exista o diferenta de valoare in favoarea nostra. Avem un lot valoros, cu jucatori experimentati la nivel intern si international. Personal, m-am intors acasa. Cand ai o oferta de la clubul care te-a lansat nu ai cum sa spui nu", a declarat tehnicianul alb-rosiilor.

FLOREA, ULTIMUL TRANSFER
Dinamo si-a prezentat ieri noile achizitii cu care va aborda acest sezon: Cristian Munteanu, Dan Alexa, Ionel Danciulescu, Cosmin Barcauan, Dorin Mihut si Catalin Munteanu. Aseara era asteptat sa soseasca si Daniel Florea, imprumutat pana in vara de la Sahtior. "Am plecat cu imaginea unui stadion plin, la meciul cu Alba-Iulia. Imi doresc sa revina suporterii in tribune, pentru ca este tare greu fara ei", a declarat Dan Alexa, unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai "cai-nilor". La randul lui, Ionel Danciulescu a spus: "As prefera sa castigam titlul fara ca eu sa marchez vreun gol".
×
Subiecte în articol: sport dinamo