x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / “Se cred vedete!”

DINAMO / “Se cred vedete!”

de Marius Mihalcea    |    17 Mar 2009   •   00:00
DINAMO / “Se cred vedete!”

Semieşecul de sâmbătă de pe teren propriu cu CS Otopeni, scor 0-0, i-a scos din sărite pe acţionarii grupării din Ştefan cel Mare, care au pus tunurile pe jucători şi pe antrenorul Mircea Rednic.



Un pachet de nervi după ultimul fluier al centralului Marius Avram, când i-au catalogat

pe jucători drept “nişte nesimţiţi”, şefii dinamovişti s-au dezlănţuit cu adevărat în momentul în care au aflat că Rednic le-a luat apărarea elevilor săi. “Cum adică nu sunt nesimţiţi şi au greşit din prea multă voinţă? Toată echipa Otopeniului are contracte cât doi jucători de la noi! Antrenorul trebuie să-şi critice jucătorii, nu să vină să le ia apărarea!

În stilul ăsta nu o să luăm niciodată campionatul! Rednic e vinovat şi trebuie să ne explice ce e cu debandada asta.

Să ia măsuri, să taie în carne vie, fiindcă acest haos este problema lui, nu a noastră, a acţionarilor, care am creat toate condiţiile pentru perfomanţă”, a spus acţionarul Vasile Turcu, care a ameninţat cu represarii: “Nu-i nimic, o să le dăm şi noi salariile la finalul campionatului!”. “Jucătorii se cred prea mari vedete, dar greşeala este a mea, pentru că i-am cocoloşit, le-am oferit tot ce e mai bun. În loc să ne consolidăm poziţia de lideri, ne-am bătut joc”, a răbufnit şi preşedintele executiv al “câinilor”, Cristi Borcea.

Apelul lui LobonŢ
Ieri, la mai puţin de 24 de ore după egalul sinonim cu o înfrângere înregistrat cu CS Otopeni, portarul Bogdan Lobonţ le-a cerut coechipierilor să strângă rândurile: “Am pierdut încă două puncte după o evoluţie modestă. Este momentul să ne adunăm, să acceptăm criticile şi să ne revanşăm în faţa suporterilor. Dar pentru a reuşi trebuie să fim uniţi! Jucători, antrenori, conducători, fani, toţi! Nu trăim o dramă, suntem în continuare pe primul loc, dar la eforturile uriaşe care s-au făcut la Dinamo, ar fi păcat să dăm cu piciorul şansei de a ajunge în grupele Ligii Campionilor”.

Altfel, Pulhac, L. Goian şi Ad. Cristea au fost amendaţi cu câte 5.000 de euro după ce sâmbătă noaptea, în jurul ore 4:00, au fost surprinşi de Cristi Borcea în clubul “Bamboo”. Următoarea măsură împotriva “petrecăreţilor” ar putea fi excluderea din lot pe termen nelimitat, ei nefiind la prima abatere de acest gen.

×
Subiecte în articol: sport