x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO – STEAUA • Tocmeală pentru reziliere

DINAMO – STEAUA • Tocmeală pentru reziliere

de Mihai Igirosanu    |    31 Oct 2008   •   00:00
DINAMO – STEAUA  •  Tocmeală pentru reziliere

Situaţia contractuală a noului antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, este încă incertă. Discuţiile dintre roş-albaştri şi "U" Cluj referitoare la rezilierea contractului nu s-au finalizat deocamdată.



Din partea Stelei negocierile cu gruparea din Cluj sunt purtate de către preşedintele filialei Caraş-Severin a Partidului Noua Generaţie, Aurel Marinescu, impresarul lui Dorinel Munteanu. Conform informatiacluj.ro, acesta a avut deja două convorbiri telefonice cu Dorin Rotar, juristul clubului Universitatea, principalul colaborator al patronului Vasile Onacă din staff-ul administrativ-executiv. Marinescu i-a cerut lui Rotar să mai scadă din pretenţiile financiare solicitate în vederea rezilierii contractului lui Munteanu, Ciorman şi Yesilova, care se ridică la un total de 90.000 de euro.

"DORINEL ŞI-A BĂTUT JOC!"

"Marinescu crede că se află la piaţă. I-am transmis că nu vom negocia nimic. Cerem să fie respectat contractul şi cu asta basta. În şedinţa Consiliului de Administraţie, cred că se va lua decizia de a-i amenda pe cei trei fugari conform Regulamentului de Ordine Interioară al clubului. Vreau să mai spun că nici nu se pune problema ca Dorinel Munteanu să se mai întoarcă vreodată la Universitatea. A fost reintrodus în circuitul fotbalistic de noi, iar el şi-a bătut joc de un lot de jucători, de suporteri şi de banii noştri", a declarat Rotar publicaţiei clujene. "Lui Dorinel i s-au făcut toate poftele. Mă gândesc ce nedreptate i s-a făcut lui Nădăban, antrenor cu portarii, care la dorinţa lui a fost schimbat cu Vasile Mare. Şi ce am primit în schimb? A fugit la Steaua cu încă doi colaboratori şi ne-a lăsat descoperiţi! Universitatea nu este bătaia de joc a lui Munteanu!", a spus preşedintele Consiliului de Administraţie al clujenilor, Remus Câmpeanu. Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mircea Rădulescu nu a primit nici marţi dovada rezilierii contractului dintre Dorinel Munteanu şi "U" Cluj. "Contractul lui cu Steaua nu se poate înregistra la FRF până ce nu-şi reziliază angajamentul cu clubul clujean. În acest moment, riscă să nu poată sta pe bancă la meciul cu Dinamo", a declarat Rădulescu.

Au refuzat biletele

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, Steaua a renunţat la cele 676 de bilete pentru derby-ul de mâine seară, la care avea dreptul prin protocol. "Cele 676 de bilete ce erau destinate pentru galeria-oaspete nu vor mai fi ridicate de clubul Steaua, acestea urmând să fie puse în vânzare la casele de bilete ale Stadionului Dinamo", a declarat Militaru. Totuşi, aseară era posibil ca Steaua să revină asupra deciziei.

×
Subiecte în articol: sport steaua