x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Surprize de iarnă?

Dinamo - Surprize de iarnă?

19 Dec 2007   •   00:00
Dinamo - Surprize de iarnă?
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Conducătorii decepţiei Ligii 1 au disecat parcursul slab al echipei in prima parte a sezonului, insă singura măsură certă a fost păstrarea cuplului Ţălnar - Dinu pe banca tehnică.

Cel mai negru parcurs din ultimii zece ani in prima parte a sezonului i-a reunit pe şefii dinamovişti intr-o şedinţă ce se anunţa de foc. Ratarea grupelor Ligii Campionilor, a unui parcurs căt mai lung in Cupa UEFA şi doar locul 6 in Liga 1 păreau a duce la măsuri majore.


PACIFIŞTI. După mai bine de patru ore de discuţii, acţionarii "căinilor" au hotărăt ca, momentan, să nu se ia nici o decizie capitală vizavi de jucători şi de actualii tehnicieni. "La şedinţă s-a discutat despre calendarul de pregătire al viitorului sezon, despre buget şi alte detalii. Toţi acţionarii i-am reconfirmat pe Cornel Ţălnar şi pe Cornel Dinu, deşi nimeni nu a pus problema plecării lor. Au experienţă, dar şi o mare responsabilitate", a declarat preşedintele Nicolae Badea. Un alt conducător, Vasile Turcu, a precizat: "Rămăn la părerea că avem cel mai bun lot din ţară. Am stabilit la intălnire că nu va pleca nici un jucător, iar de la anul o luăm de la capăt. Dinamo nu şi-a spus ultimul cuvănt. Totuşi, dacă pentru Claudiu Niculescu şi Dănciulescu vor fi oferte, vom discuta, ei făcăndu-şi datoria faţă de club".


IN TAINÃ.... Alte două subiecte, bugetul şi revenirea printre investitori a lui Gigi Neţoiu, s-au rezolvat doar pe jumătate. Este vorba despre banii care vor fi investiţi pentru sezonul de primăvară, anume 4 milioane de dolari, care vor fi direcţionaţi exclusiv pentru intărirea lotului. In ceea ce-l priveşte pe Neţoiu, discuţiile au fost amănate. In schimb, surse din club susţin că incă se mai speră in aducerea la echipă a lui Răzvan Lucescu, totul discutăndu-se in taină. "Este posibil să facem surprize suporterilor", a declarat unul dintre acţionari.


Şi Lazio il vrea pe Lobonţ

Fosta adversară a "căinilor" din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Lazio Roma, este decisă să inainteze o ofertă in această iarnă pentru goalkeeperul Bogdan Lobonţ. Oficialii italieni ar dori astfel să găsească o soluţie de a-l inlocui pe veteranul Ballotta, mai ales că argentinianul Carizzo incă nu şi-a rezolvat problema naturalizării. "Se tot insistă pe plecarea lui Lobonţ, dar asta nu se va intămpla.De căte ori să mai repet?", a declarat preşedintele executiv al campioanei, Cristi Borcea. Lobonţ mai este dorit de Benfica Lisabona şi de alte două grupări din Anglia.


Probleme printre acţionari?

Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, insistă pentru revenirea printre acţionari a lui Gigi Neţoiu, soluţie care nu este impărtăşită de majoritatea acţionarilor, unul dintre oponenţi fiind, susţin surse din club, Vasile Turcu. Deşi cei doi au lăsat impresia că se inţeleg destul de bine, se pare că influenţa şi trecutul "Comandantului" in "Ştefan cel Mare" nu sunt acceptate de Turcu. Un cuvănt greu in acest sens va avea preşedintele CA, Nicolae Badea.


×
Subiecte în articol: sport