x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / Tamas, esti bine?

DINAMO / Tamas, esti bine?

de Sorin Anghel    |    01 Noi 2005   •   00:00
DINAMO / Tamas, esti bine?

Fundasul echipei nationale a lipsit de la antrenamentele lui Dinamo pentru ca a iesit destul de sifonat dintr-o incaierare cu un suporter al Stelei.

La revenirea in "Stefan cel Mare", dupa aventuri nereusite la Galatasaray si Spartak Moscova, Gabriel Tamas s-a remarcat mai intai prin viata de noapte foarte agitata.

ASCENSIUNE. Dupa ce a avut de suferit din cauza scandalurilor, fundasul lui Dinamo a promis ca se va potoli. Evolutiile sale din actuala editie de campionat, incununate prin castigarea postului de titular la nationala, i-au facut pe multi sa creada ca Tamas se tine de cuvant.

BATAIE. Sambata seara, fundasul "cainilor" a avut o noua iesire. Tamas s-a incaierat cu un suporter al Stelei intr-o discoteca din Brasov. El a lipsit de la antrenamentul de duminica, surse apropiate jucatorului afirmand ca acesta a ramas cu urme serioase pe fata din cauza incidentului si ca a evitat sa apara un timp in public. Tamas era asteptat aseara in cantonamentul "cainilor" de la Saftica.

RENUNTA LA CONTESTATIE
Dinamo a decis ieri sa renunte la contestatia care a fost depusa dupa meciul cu Jiul, scor 1-1, cu privire la dreptul de joc al mijlocasului oaspetilor, Ciprian Petre. "In lupta pentru obiectivele propuse, Dinamo nu are nevoie sa profite de greselile altor cluburi. Dinamo va juca toate meciurile numai pe teren, iar ceea ce conteaza este doar rezultatul de la finalul jocului. Asta nu inseamna ca litigiul dintre cluburile Jiul si Juventus Colentina nu trebuie rezolvat", se arata intr-un cominucat al "cainilor".
CE ZICE FOTBALISTUL
Jucatorul lui Dinamo a sustinut ca a fost provocat de un suporter al Stelei la discoteca No Problem din Brasov. "Nu a fost vorba de o bataie, ci doar de cateva schimburi de replici si imbranceli. Am plecat de la discoteca, si atata tot! Regret ca nu m-am stapanit si am dat curs acestei provocari, cu atat mai mult, intr-un loc public", a precizat Tamas. Internationalul dinamovist a parasit Capitala sambata noaptea, cu masina, impreuna cu tatal sau, si a pretins ca a fost la discoteca pentru a-si saluta niste prieteni.

×
Subiecte în articol: sport dinamo tamaş