x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Turcu, născut şmecher

DINAMO - Turcu, născut şmecher

de Daniel Stan    |    05 Noi 2008   •   00:00
DINAMO - Turcu, născut şmecher

Scandalul la nivel de conducere în Ştefan cel Mare continuă, după ce omul de afaceri Ionuţ Negoiţă şi-a exprimat dorinţa de a intra în cercul acţionarilor, fiind contrat dur de Vasile Turcu.



Totul a plecat de la primele jucătorilor înaintea partidei cu Steaua. Dacă actualii acţionari, în număr de 5, au promis câte 20.000 de dolari, adică o sumă totală de 100.000 la victorie, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a plusat cu încă 30.000. Acesta este partener de imagine şi publicitate al lui FC Dinamo prin hotelul pe care îl deţine, “RIN”, al cărui nume este inscripţionat pe spatele tricourilor fotbaliştilor. În plus, Negoiţă şi-a exprimat dorinţa de a intra şi în rândul acţionarilor, după mai multe discuţii cu preşedintele Nicolae Badea.

TURCU: “O SĂ FII TĂVĂLIT RĂU!”

Acest lucru l-a scos din minţi pe acţionarul Vasile Turcu, care l-a jignit în direct la GSP TV pe colaboratorul clubului. “Băi băiatule, tu eşti un papagal. Ai ieşit prin presă, la mişto, cu prime pentru jucători. Eşti un simplu partener, eu m-am născut şmecher şi am tras mult până să ajung conducător. Chiar nu avem nevoie de banii tăi”, a tunat Turcu către Ionuţ Negoiţă. În replică, omul de afaceri a declarat: “După ce a citit de intenţiile mele, domnul Borcea m-a întrebat dacă doresc să ofer acea primă. I-am răspuns că mă mai gândesc, am făcut-o, şi am anunţat că dau 30.000 de dolari. În fotbal voi rămâne, dar nu pot intra într-un mediu ostil”. Turcu însă a trecut la ameninţări voalate: “Dacă nu te opreşti aici, vei fi «tăvălit» rău de tot”.

Preşedintele Nicolae Badea a caracterizat acest nou scandal: “Dacă vrea cineva să vină la Dinamo trebuie să aibă acceptul tuturor acţionarilor. Am discutat cu Negoiţă, însă nimic clar. Dar este posibil să vină la Dinamo, are şanse mari”. Administratorul delegat, Cornel Dinu, a precizat: “M-au deranjat unele momente ale domnului Turcu, cred că era un pic nervos. El ţine la Dinamo, dar are unele ieşiri. Aşa sunt oamenii mai mici, vulcanici, însă astfel de lucruri nu fac bine clubului. Poate ar trebui să înveţe să vorbească mai puţin”.

×
Subiecte în articol: sport turcu