x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Un amical inutil

Dinamo - Un amical inutil

de Daniel Stan    |    23 Ian 2007   •   00:00
Dinamo  -  Un amical inutil

Esec in prima partida de verificare din Portugalia. "Cainii" au dat vina pe oboseala dupa infrangerea, 0-1, suferita in fata lui Vitoria Guimaraes, locul 7 in liga secunda portugheza, insa antrenorul Mircea Rednic considera ca a fost un test util.

Prima partida din turneul portughez a insemnat si primul esec pentru Dinamo. "Am fost obositi si am avut ghinion", a spus antrenorul Mircea Rednic la finalul jocului cu echipa de liga secunda Victoria Guimaraes, scor 0-1.

CIRESARII. Dinamovistii au facut sambata 14 ore pe drum, de la Bucuresti la Rio Maior, iar duminica au mai parcurs 300 de kilometri pana la Guimaraes. E de neinteles astfel scopul partidei in sine, atat timp cat jucatorii erau foarte obositi, infrangerea in fata unui adversar modest fiind iminenta.

Tehnicianul dinamovist a folosit o echipa fara Lobont, Ze Kalanga, Vranjkovici si rusul Vladimir But, insa toti vor juca azi, cu Lokomotiv Moscova. "But era obosit, iar Vranjkovici nu este refacut in totalitate. Am vrut sa-l observ mai bine pe Romanovs si chiar mi-a placut. Ma bucur ca exista concurenta. Cat priveste rezultatul, pentru mine a contat mai putin", a declarat Rednic pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.

LAUDE. Presa portugheza lauda pe Dinamo si considera ca rezultatul cu Guimaraes poate fi o alarma falsa pentru Benfica Lisabona, viitoarea adversara a "cainilor" in Cupa UEFA. "Romanii au demonstrat ca stiu ce vor, desi au aratat insuficiente la nivel fizic", scrie cotidianul O Jogo, care l-a vazut pe Catalin Munteanu cel mai bun jucator dinamovist: "Munteanu este strategul echipei, iar Benfica trebuie sa fie foarte atenta la el".

SUPARARE. Directorul executiv, Cristi Borcea, este nemultumit de programul intocmit de Mircea Rednic, considerand ca antrenorul a gresit programand partide la distanta mare de cantonamentul de la Rio Maior. "Am dorit sa jucam la cel mult 50 de kilometri, nu la 300. Sunt nemultumit de program", a spus Borcea. De la meci a lipsit managerul Florin Raducioiu, care a urmarit duminica meciul sustinut de Benfica in fata celor de la Uniao Leiria, scor 2-1, in Cupa Portugaliei.
But vrea
Fost castigator al Ligii Campionilor, pe cand evolua la Borussia Dortmund, Vladimir But si-a dat acordul sa joace la Dinamo, iar azi va fi folosit pe Mircea Rednic in amicalul cu Lokomotiv Moscova. "Si ce daca l-a refuzat Steaua? Daca e bun de Dinamo va ramane la noi. Decizia ii va apartine lui Florin Raducioiu si lui Mircea Rednic", a declarat directorul executiv Cristi Borcea. Daca va confirma, mijlocasul rus ar urma sa primeasca un salariu de 100.000 de euro.
LINISTIT
"Nu-mi fac probleme dupa esecul cu Vitoria Guimaraes. Nu m-am gandit nicio clipa la rezultat. Este o perioada de acumulari. A fost un bun antrenament, iar eu sunt multumit de echipa. S-a vazut clar oboseala drumului, am fost nevoiti sa ne deplasam 300 de kilometri. Am avut ocazii mari, dar am ratat. Pana la meciul cu Benfica Lisabona vom fi pregatiti."
  • Mircea Rednic, antrenor Dinamo
  • ×
    Subiecte în articol: sport dinamo rednic