x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinel Staicu s-a intors

Dinel Staicu s-a intors

17 Sep 2004   •   00:00

SPORT

Situatia la Craiova s-a clarificat. Dinel Staicu a redevenit patronul echipei, declarand ca a castigat 3 milioane de euro in 48 de ore. Pavel Badea este noul presedinte, antrenor fiind numit din nou Mircea Rednic.

Circ oltenesc, partea a doua

Adrian Mititelu a pierdut definitiv Craiova. Dinel Staicu s-a reinstalat patron, presedinte fiind numit Pavel Badea. De asemenea, Mircea Rednic revine la timona echipei.
MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

Reduta numita Universitatea Craiova a fost recucerita de Dinel Staicu. Fostul si actualul patron al "Stiintei" a hotarat ca nu poate lasa echipa in voia sortii si trebuie sa intervina la club. Astfel, dupa ce Adrian Mititelu a renuntat la echipa dupa numai doua zile de domnie, Dinel si echipa lui, alcatuita din Pavel Badea (presedinte) si Mircea Rednic (antrenor), au revenit la club. Intr-o conferinta de presa organizata ieri, patronul a anuntat ca "Stiinta" a intrat din nou in posesia sa si ca de acum incolo la Craiova va domni linistea.

AFACERE. Staicu a fost cel mai castigat in urma tevaturii din aceasta saptamana de la Craiova. "A fost o afacere pentru mine. Am recurs la o forma juridica foarte simpla. Am trecut jucatorii de la o societate la alta si am castigat 3 milioane de euro in 48 de ore. Daca ar fi sa dau echipa, o dau Primariei, lui Badea si lui Rednic pentru un euro, fara drepturile de televizare", a declarat Dinel, care a completat ca Universitatea nu va mai ajunge niciodata pe mainile lui Gigi Netoiu sau Adrian Mititelu.

BUNURILE LUI MITITELUL, GAJATE

Staicu era ieri suparat pe cei care au scrijelit gardul casei lui Mititelu. "Le-am spus sa nu se mai intample! Nu accept sa-mi murdareasca proprietatea." Intre timp, casa lui Mititelu din Strada Fratii Buzesti a fost oferita gaj lui Dinel pentru un imprumut nerambursat. Staicu ar mai avea de recuperat de la Mititelu 1.100.000 de euro, pentru care mai garantase cu postul de televiziune si ziarul Editie Speciala de Oltenia.

REDNIC, LA LOC COMANDA

Atat suporterii, cat si Pavel Badea l-au dorit inapoi la echipa pe Mircea Rednic, considerandu-l singurul antrenor capabil sa conduca "Stiinta". Acesta a acceptat propunerea lor, fiind foarte apropiat de jucatori, pe care i-a condus la antrenamentul de aseara. "Asa e in fotbal. Azi esti, maine nu esti! Asa am patit si la Rapid. Ma bucur ca m-am intors si sper sa multumesc pe toata lumea", a declarat Mircea Rednic.

DIVERGENTE

Dinel Staicu a tinut sa-si ceara scuze fata de Victor Piturca, Stefan Iovan si Gabi Boldici. "Imi pare rau ca am creat aceasta neintelegere cu Piturca si cu ceilalti doi, dar eu am propriul meu staff si cu el voi merge mai departe", a spus patronul, care i-a readus la echipa pe Silviu Lung si pe Gigi Ciurea si l-a numit vicepresedinte executiv pe fratele sau, Mugurel Staicu. Chiar daca ieri-dimineata Dinel sustinea oficial ca il asteapta "pe sclerozatul ala de Mititelu sa-mi raspunda la telefon, sa spuna odata ce vrea, ori lasa echipa, ori o tine", acesta nu i-a mai acordat nici o sansa lui Mititelu. Se pare ca supararea lui este mai veche, pornind de la conflictul din iarna, cand Mititelu, care atunci era presedinte la Craiova, s-a opus vanzarii lui Ionut Stancu si Ionut Rada la Rapid, dar si cand Staicu a dorit sa-l numeasca antrenor principal pe Marius Lacatus.
×
Subiecte în articol: sport mititelu staicu dinel dinel staicu echipa