x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu Gheorghe, avertizat de Copos

Dinu Gheorghe, avertizat de Copos

19 Dec 2004   •   00:00

Patronul clubului de sub Podul Grant, George Copos, il atentioneaza pe presedintele Dinu Gheorghe ca trebuie sa vada cu maxima responsabilitate transferurile din aceasta iarna pentru ca Rapidul sa poata ajunge peste doua sezoane in Liga Campionilor.

SORIN ANGHEL

DARNIC. George Copos ofera Stelei stadionul Giulesti pentru a juca impotriva Valenciei
Patronul George Copos are de gand sa permita Stelei sa joace pe stadionul Giulesti meciul cu Valencia, contand pentru mansa retur a saisprezecimilor Cupei UEFA.

INVITATIE. "Rapid are cel mai bun teren din tara. Steaua este obligata sa joace cu Valencia pe un teren bun, iar un gazon bun se face cel putin in sapte luni, asa ca i-as lasa cu mare placere sa joace in Giulesti cu Valencia. Sunt sigur ca foarte multi rapidisti ar fi suporterii Stelei", a spus Copos. Acesta i-a cerut presedintelui Dinu Gheorghe sa analizeze serios deciziile luate cu ocazia Adunarii Generale a gruparii, exprimandu-si totodata speranta ca formatia giulesteana va juca in Liga Campionilor in sezonul 2006/2007. "Vrem ca Rapid sa devina o echipa competitiva, si asta depinde de Razvan Lucescu, un antrenor foarte pasionat, si de presedintele Dinu Gheorghe, pe care il rog sa se aplece serios asupra a ceea ce a stabilit Adunarea Generala. E vorba de cinci transferuri pe care trebuie sa le facem. Speram ca in 2006/2007 sa fim in Liga Campionilor", a spus Copos.

PRONOSTIC. Patronul rapidist a adaugat ca ii pare rau ca tragerea la sorti a 16-imilor Cupei UEFA i-a harazit Stelei un adversar de talia spaniolilor de la Valencia, dar ca se bucura de faptul ca romanii vor avea prilejul sa vada o echipa puternica. Copos considera ca "liliecii" au prima sansa in intalnirea cu Steaua.

DESCHIS. La randul sau, atacantul rapidist Daniel Niculae este si el de acord ca Steaua sa joace pe stadionul Giulesti. "De ce sa nu-i lasam? Nu cred ca trebuie sa le luam chirie, ci sa-i lasam sa joace gratis, doar reprezinta Romania. Sansele de calificare ale Stelei sunt destul de mici, insa trebuie sa creada in ea, sa se ambitioneze", a mai spus jucatorul. Curtat in prezent de Ajax Amsterdam, "Nico" spune ca nu a renuntat la castigarea campionatului cu echipa sa. "Sper ca Razvan Lucescu sa aiba in continuare incredere in noi pentru ca la vara sa sarba-torim cucerirea titlului. M-as bucura pentru Danciulescu sau Florentin Petre daca ar ajunge sa joace in strainatate, pentru ca si-au facut datoria fata de Dinamo. Probabil ca Dinamo ar lua alti jucatori si ar face o alta echipa", a mai spus Niculae. Nicolae Grigore a precizat ca s-ar bucura daca Steaua ar obtine calificarea in faza urmatoare a competitiei si ca ar dori sa mearga la meciul-retur, daca acesta se va disputa pe arena echipei Rapid.

PIERDUT
Giulestenii incearca in aceasta perioada sa faca 3-4 transferuri prin care echipa sa se intareasca in perspectiva viitoarei editii a Diviziei A. Una dintre tintele Rapidului, brasoveanul Romeo Surdu, are mari sanse sa nu mai ajunga la formatia de sub Podul Grant. De serviciile internationalului de tineret se intereseaza campioana Moldovei, Serif Tiraspol, echipa la care mai evolueaza Daniel Lacusta, Sebastian Hutan, George Florescu si Razvan Cocis. Altfel, Nicolae Grigore isi doreste ca Rapidul sa achizitioneze jucatori care ar putea ajuta echipa sa castige titlul, indiferent daca acestia ar fi din Diviziile B sau C.

CADOURI
Patronul George Copos, insotit de jucatorii Daniel Niculae, Nicolae Grigore, Ionut Curca, Valentin Negru, Cristian Ionescu si Nicolae Constantin au participat sambata la sarbatoarea Pomului de Craciun, organizata de FC Rapid la Palatul Copiilor. Cu aceasta ocazie au fost impartite cadouri copiilor de la grupele din cadrul Centrului de copii si juniori al clubului Rapid, precum si copiilor de la Centrele de plasament "Sfantul Stefan", "Sfanta Maria" si "Pinocchio". Antrenorul Razvan Lucescu a lipsit de la acest eveniment, el aflandu-se in Italia, unde efectueaza un stagiu de pregatire la clubul AC Milan.
×
Subiecte în articol: sport copos echipa