x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinu Gheorghe, pe viaţă la Rapid!

Dinu Gheorghe, pe viaţă la Rapid!

de Marius Mihalcea    |    28 Mai 2010   •   00:00
Dinu Gheorghe, pe viaţă la Rapid!
Sursa foto: Simion Mechno/Agerpres

Gruparea de lângă Podul Grant nu dă numai rateuri pe piaţa transferurilor. Rapidiştii i-au pierdut pe antrenorul Ioan Andone şi pe fundaşul dreapta brazilian Helder, care au ales să meargă la Dinamo, dar l-au recâştigat pe Dinu Gheorghe. Actualul conducător al lui FC Braşov va reveni astfel în Giuleşti după o pauză de trei ani.

"Am reuşit să rezolvăm problema privind postul de preşedinte. Domnul Dinu Gheorghe va semna până la sfârşitul acestei luni un contract pe viaţă cu Rapid. Este un om deosebit, un profesionist, unul dintre cei mai buni preşedinţi de club din România, poate cel mai bun. Sunt convins că am făcut cea mai bună alegere prin aducerea lui", a declarat ieri principalul acţionar al formaţiei giuleştene, George Copos.

"Dinu Gheorghe va instala antrenorul şi am mare încredere în alegerea dânsului. Nu ştiu dacă vine Viorel Moldovan, Marius Şumudică sau oricine altcineva. Dinu Gheorghe are întreagă răspundere şi responsabilitate. Eu nu mă voi mai implica în astfel de lucruri. Am făcut multe greşeli în trecut şi nu mai vreau să le repet", a mai menţionat Copos.

Cel mai probabil viitorul antrenor al Rapidului va fi Viorel Moldovan, cu care Dinu Gheorghe a lucrat şi la Braşov după ce Răzvan Lucescu a lăsat gruparea de sub Tâmpa pentru postul de selecţioner. În plus, Dinu Gheorghe ar urma să vină în Giuleşti şi cu patru dintre cei mai valoroşi jucători ai Braşovului, Mihai Roman, Rui Duarte, Sabrin Sburlea şi fostul portar al "alb-vişiniilor", Dani Coman.

×
Subiecte în articol: sport