x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Divort - Niculescu, pus pe liber

Divort - Niculescu, pus pe liber

de Madalina Corbeanu    |    23 Mar 2006   •   00:00
Divort - Niculescu, pus pe liber

Lidia si Claudiu Niculescu s-au despartit ieri oficial, divortul fiind consemnat de Judecatoria Sectorului 3. Inainte de sedinta propriu-zisa, cei doi au petrecut ultimele ore in calitate de sot si sotie la un local din Capitala, semn ca intelegerea fusese deja stabilita.

Lidia si Claudiu Niculescu (foto) s-au despartit ieri oficial, divortul fiind consemnat de Judecatoria Sectorului 3. Inainte de sedinta propriu-zisa, cei doi au petrecut ultimele ore in calitate de sot si sotie la un local din Capitala, semn ca intelegerea fusese deja stabilita.

Lidia si Claudiu nu mai formau un cuplu de aproape doi ani, insa atacantul dinamovist a refuzat pana acum sa se desparta legal de sotia sa. Cea care l-a "silit" pe fotbalist sa puna punct unei casnicii ce data din 1998 si in urma careia au rezultat doi copii, Alexandru (7 ani) si Rebecca (3 ani), este prezentatoarea MTV, Diana Munteanu, careia Niculescu i-a daruit de Craciun un inel de logodna. In urma divortului, Lidia va pastra numele jucatorului si va primi o pensie alimentara de 2.000 de dolari, urmand sa locuiasca la parintii sai, in Craiova, pana cand Claudiu le va cumpara un apartament.

×
Subiecte în articol: sport