x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doina Melinte este şefă la sport

Doina Melinte este şefă la sport

de Vlad Ionescu    |    04 Mar 2010   •   00:00
Doina Melinte este şefă la sport
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional

Fosta campioană olimpică Doina Melinte (foto) a fost numită ieri, prin decizia premierului Emil Boc, în postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, cu rang de secretar de stat.



Deşi a fost vehiculată numirea în acest post a preşedintelui Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, premierul a mers tot pe mâna Doinei Melinte, care anul trecut a ocupat funcţia de secretar de stat în fostul Minister al Tineretului şi Sportului. "Este o perioadă grea pentru sportul românesc în întreaga ţară, dar noi trebuie să ne unim şi să demonstrăm că suntem puternici şi în vremuri grele.

Primul meu obiectiv este stabilirea bugetelor federaţiilor şi împărţirea cât mai rapidă a banilor. Este luna martie, iar unii sportivi participă deja la concursuri, iar alţii se pregătesc pentru Campionatele Europene sau Mondiale", a declarat Doina Melinte. Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret a fost înfiinţată de Guvern în luna ianuarie, aceasta aflându-se în structura Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Organigrama noii structuri include un număr maxim de 202 posturi pentru aparatul propriu, exclusiv demnitarii, şi de 4.601 angajaţi pentru unităţile subordonate.

×
Subiecte în articol: sport