x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump l-a ironizat pe LeBron James

Donald Trump l-a ironizat pe LeBron James

04 Aug 2018   •   15:00
Donald Trump l-a ironizat pe LeBron James

Preşedintele american Donald Trump s-a mulţumit cu un tweet ironic pentru a răspunde afirmaţiilor celebrului baschetbalist LeBron James, care l-a acuzat că alimentează diviziunile rasiale din SUA, scrie AFP. 

Fără să evoce dezbaterea, Donald Trump s-a mulţumit să atace personalităţile. 

"LeBron James a fost intervievat de cel mai stupid om de televiziune, (prezentatorul CNN) Don Lemon. L-a făcut pe LeBron să pară inteligent, ceea ce nu e uşor de făcut", a postat Trump pe Twitter. 

Într-un interviu pentru CNN, realizat marţi însă difuzat vineri seară, vedeta lui Los Angeles Lakers l-a acuzat pe preşedinte că utilizează sportul pentru a-i "diviza" pe americani în funcţie de culoarea pielii, după polemica legată de jucătorii de fotbal american care îngenunchează în timpul imnului naţional. 

"Cred că preşedintele nostru încearcă să divizeze", a afirmat noul jucător al lui Lakers pentru CNN. 

"E un lucru pe care nu-l pot înţelege, fiindcă ştiu că datorită sportului am frecventat pentru prima oară un alb", a adăugat jucătorul de 33 de ani, născut în Akron, oraş muncitoresc din Ohio, în nordul ţării. 

Donald Trump nu a încetat să-i critice de aproape un an pe jucătorii de fotbal american, majoritatea de culoare, care îngenunchează în timpul imnului naţional pentru a protesta contra violenţelor comise de poliţie. În mai, miliardarul american a estimat chiar că aceşti jucători "poate nici nu ar trebui să se afle în ţară". 

LeBron James, cel mai mediatizat jucător din NBA, este un adversar înverşunat al lui Trump. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump lebron james