x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel Munteanu: Vin la Steaua doar dacă Gigi îmi garantează că eu fac echipa!

Dorinel Munteanu: Vin la Steaua doar dacă Gigi îmi garantează că eu fac echipa!

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Oct 2008   •   00:00
Dorinel Munteanu: Vin la Steaua doar dacă Gigi îmi garantează că eu fac echipa!

Confirmat de Gigi Becali „ca antrenorul Stelei în proporţie de 95%”, Dorinel Munteanu pare capacitat nu la oferta miliardarului ci la meciul cu amărâţii de la Minerul Lupeni. Impresarul lui Munteanu, Aurel Marinescu susţine că fostul internaţional va semna cu Steaua, dar că „va avea o clauză care-i va asigura exclusivitate în alcătuirea echipei”.



Vine Mihali, pleacă Pedrazzini?
"Pentru mine, cel mai important e meciul de mâine cu Minerul Lupeni. Nu mă gândesc decât la meciul de mâine cu Minerul Lupeni, pe care vreau să-l câştig. Cu siguranţă voi da un răspuns în ceea ce priveşte Steaua, iar una dintre cele două părţi va fi dezamăgită", a spus Dorinel Munteanu. În cazul în care va accepta să lucreze în Ghencea, Munteanu îl va aduce ca secund pe fostul dinamovist Gheorghe Mihali. Astfel, poziţia lui Pedrazzini este ameninţată dacă mutarea va fi realizată.


Becali trebuie să renunţe la statutul de patron - antrenor
Aurel Marinescu, impresarul lui Munteanu, confirmă faptul Munteanu va antrena în următorii doi ani Steaua. Reprezentantul fostului internaţional susţine că acesta va accepta propunerea lui Becali doar dacă latifundiarul va accepta să introducă în contract o clauză, probabil unică în fotbalul mondial – „exclusivitate în alcătuirea echipei”! "Dorinel va semna un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă unul. Se poartă discuţii încă de joi, se negociază, iar astăzi voi mai avea o întâlnire cu domnul Gigi Becali. Mai sunt de pus la punct unele detalii, dar dacă există intenţii bune de ambele părţi, sunt convins că, probabil chiar şi astăzi se poate încheia contractul. Domnul Becali şi-a dorit un antrenor din generaţia tânără, iar în plus, pe mine mă leagă de dânsul şi o colaborare pe linie politică. Nu s-au pus presiuni în ceea ce priveşte obiectivele, dar Dorinel trebuie să câştige campionatul şi să califice echipa în grupele Ligii Campionilor. În cazul în care clientul meu va fi dat afară de la echipă înainte de expirarea contractului, acesta va primi o sumă de bani drept despăgubire. De asemenea, Dorinel va avea o clauză care-i va asigura exclusivitate în alcătuirea echipei. O altă clauză stipulată în contract este aceea că doar Dorinel Munteanu va coordona strategia de transferuri din iarnă", susţine Marinescu

×
Subiecte în articol: sport munteanu dorinel