x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinel n-a mai plecat la Lupeni

Dorinel n-a mai plecat la Lupeni

23 Oct 2008   •   00:00

Dorinel Munteanu nu s-a mai urcat în autocarul Universităţii Cluj, care a plecat spre Lupeni, pentru meciul de sâmbătă cu Minerul. Se pare că antrenorul a plecat spre Bucureşti pentru a semna un nou angajament, cu Steaua Bucureşti, anunta clujeanul.ro.



La orele pranzului, Dorinel a declarat că va merge cu echipa la Lupeni. "Meciul cu Lupeniul este foarte greu, ne dorim să-l câştigăm. Dacă la ultima conferinţă de presă am zis că sunt mulţumit de echipă, acum vreau o confirmare", spusese tehnicianul într-o conferinţa de presă.

Dan Lazăr, membru în Consiliul de Administraţie al CFM Universitatea, spune că nu ştie de faptul că Dorinel ar fi plecat spre Bucureşti, pentru a prelua Steaua.
 
"Dorinel Munteanu este antrenor şi jucător la Universitatea. Eu ştiu că a plecat spre Lupeni, acolo unde jucăm sâmbătă cu Minerul. El trebuie să participe la acest meci", a explicat el.

Oficialul a mai declarat că, deşi Gigi Becali l-a anunţat pe Dorinel Munteanu ca fiind noul antrenor al Stelei, conducerea Universităţii nu-i caută înlocuitor: "Nu avem de ce să ne gândim la alţi antrenori, atâta timp cât Dorinel Munteanu e sub contract cu noi".

×
Subiecte în articol: sport dorinel