x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dorinta - Totti, in Romania

Dorinta - Totti, in Romania

de Madalina Corbeanu    |    09 Noi 2006   •   00:00
Dorinta - Totti, in Romania

Urmarit mai tot timpul de ziaristi, Cristi Chivu a inceput sa se implice tot mai mult in activitatea revistei Expert Traveler, pe care o conduce sora sa, Diana. Pe langa editorialul pe care il scrie constiincios in fiecare luna, capitanul nationalei a inceput sa vina cu idei de marketing. Pentru numarul din noiembrie al revistei, Chivu a intermediat un interviu cu colegul sau si capitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, care are numeroase admiratoare printre romance.

"CAPITANUL". Pasionat de calatorii, Totti marturiseste ca nu exclude o vizita in Romania, la invitatia lui Cristi, "care imi povesteste mereu multe lucruri frumoase despre tara lui". Totti spune ca romanul este un fotbalist foarte mare, unul dintre cei mai buni aparatori din lume si un om exceptional. La capitolul pasiuni, sunt incluse cinele cu prietenii, filmele si, bineinteles, fotbalul la Playstation.

MARTURISIRI. La randul sau, Chivu dezvaluie, sincer, cat de greu a fost inceputul la Amsterdam, cand s-a mutat in casa in care nu avea "decat un pat, o canapea si un televizor", momentele cand ramanea fara apa, gaze sau curent, pentru ca uita sa plateasca intretinerea, dar si cum a invatat sa devina un om responsabil, dezinvolt si corect.

×
Subiecte în articol: sport