x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dubla lui Pancu n-a fost de ajuns

Dubla lui Pancu n-a fost de ajuns

28 Feb 2004   •   00:00

Rezultatele inregistrate joi Besiktas a condus de doua ori pe "Mestalla", printr-o "dubla" semnata Daniel Pancu, insa a pierdut in final cu 3-2.

Presa turca i-a ridicat in slavi pe cei doi fotbalisti romani ai "vulturilor", Ilie si Pancu, dar si pe antrenorul Mircea Lucescu.

APRECIATI. "Opera romanilor", a titrat cotidianul "Turkiye". "Pancu a facut ca toate temerile noastre sa dispara. Romanul a tinut apararea compacta, a inscris doua goluri si a continuat sa contraatace. A marcat primul gol dintr-o pasa frumoasa a lui Ilie", scrie publicatia turca, cea care si-a intitulat alte doua articole "Minunatul Pancu" si "Seara lui Pancu". Din nefericire pentru formatia din Istanbul, cele doua reusite ale atacantului roman au fost anulate de fiecare data de spanioli.

GHINION. Mai mult,a ibericii au marcat golul victoriei in penultimul din cele 5 minute de prelungire dictate de arbitru. "A fost o seara cu ghinion pentru noi. Nu acesta ar fi trebuit sa fie rezultatul meciului. In meciul retur insa vom invinge la o diferenta mare de goluri si ne vom califica", a spus Pancu, la finalul meciului. Cotidianul "Hurriyet" l-a ales pe roman printre cei mai buni jucatori de pe teren, considerand ca al doilea gol al romanului a fost o adevarata capodopera.

HUIDUIT. In ceea ce-l priveste pe Adrian Ilie, acesta s-a facut remarcat la primul sau examen european in culorile alb-negru, turcii considerand ca romanul si-a facut datoria cu succes in fata fostei sale echipe. Evolutia "Cobrei" a fost apreciata de toata lumea, mai putin de suporterii Valenciei, care l-au huiduit pe roman. La randul sau, Mircea Lucescu a declarat ca nu este surprins de rezultat. "Am jucat bine, dar nu este o surpriza faptul ca am fost invinsi. Am facut greseli incredibile. Am primit goluri din faze pe care le-am exersat la antrenamente. Avem lacune in ceea ce priveste concentrarea. Daca am fi rezolvat aceasta problema am fi jucat finala Ligii Campionilor. "

ROMANI. Ceilalti jucatori romani prezenti pe teren joi nu au avut o seara prea buna. Cristi Chivu a fost titular in meciul pierdut de Roma, 0-1, in deplasare la Gaziantep si a evoluat pana in minutul 74, cand a fost inlocuit cu Walter Samuel. La Galatasaray, Ovidiu Petre a fost integralist in intalnirea cu Villarreal, scor 2-2. In schimb, coechipierul sau Florin Bratu nu a avut drept de joc pentru acest meci. Alin Stoica (FC Bruges) a jucat din minutul 83, in timp ce Sanmartean (Panathinaikos) nu a fost convocat.
( DELIA GOMOESCU )

×
Subiecte în articol: sport pancu