x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dumitru Dragomir: "Procurorii au impiedicat flagrantul"

Dumitru Dragomir: "Procurorii au impiedicat flagrantul"

08 Mai 2008   •   00:00

Dragomir spune că nu crede varianta prezentată de Gigi Becali, potrivit căreia oamenii săi cumpărau terenuri cu 1,7 milioane de euro la Cluj. "Degeaba zice Becali că a trimis banii pentru pământuri sau altceva. Dacă a trimis banii, a trimis pentru ca U Cluj să joace corect".



Dragomir spune că nu crede varianta prezentată de Gigi Becali, potrivit căreia oamenii săi cumpărau terenuri cu 1,7 milioane de euro la Cluj. "Degeaba zice Becali că a trimis banii pentru pământuri sau altceva. Dacă a trimis banii, a trimis pentru ca U Cluj să joace corect", a spus Dragomir, la emisiunea Naşul de la B1TV.

Dragomir a prezentat varianta sa în ceea ce priveşte acţiunea DNA de la Cluj: "Ăştia au ştiut, au venit la 4.30 în felul următor: «Dacă îi lăsăm după meci, câştigă pe drept CFR Cluj şi nu mai putem să le luăm banii. Şi îi implicăm pe U Cluj, echipă de la noi de aici, care pleacă cu nouă puncte penalizare în campionatul următor». De ce nu i-a lăsat să vadă unde se duc banii, poate cumpărau vreun teren. Ca să nu implice pe nimeni de la U Cluj. De ce nu au lăsat să vadă cursul banilor, că ăia nu aveau unde să fugă. Procurorii au impiedicat flagrantul", a spus Dragomir

În opinia sa, apropiaţii lui Gigi Becali au fost reţinuţi de DNA înaintea meciului dintre «U» şi CFR Cluj pentru ca Steaua să nu poată câştiga titlul. "«Îi luăm acum că dacă U Cluj bate pe drept pe CFR, Steaua este depunctată între 6 şi nouă puncte». A fost o strategie. Din toate punctele de vedere, Steaua nu putea lua campionatul".

Şeful LPF a declarat că, în acest caz, Steaua este vinovată din punct de vedere regulamentar, dar U Cluj nu va păţi nimic "pentru că i-a dat în gât". "Steaua, indiferent de ce va spune cine va spune, este implicată şi din puncte de vedere regulamentar a încălcat regulamentul, chiar dacă va spune că a fost după terenuri. U Cluj, care i-a dat în gât, nu păţeşte nimic. DNA a vrut să nu implice pe «U» Cluj", a adăugat Dragomir.
  • Mediafax

După cum spunea Oracolul de la Bălceşti...

Victor Ciutacu: Comandă de foarte de sus… la DNA, nu poate fi decât de la Traian Băsescu.
Dumitru Dragomir: Eu nu dau nume. Că am fost fan Traian Băsescu şi încă mai sunt.
Victor Ciutacu: Şi să fie valul acesta, luaţi-i pe toţi de la fotbal şi începeţi curăţenia? Cu dumneavoastră începe curăţenia?
Dumitru Dragomir: S-a dat dispoziţie să-i trimită pe toţi. Prima dată s-a terminat cu mine că a fost uşor.
Victor Ciutacu: Cel mai uşor şi cel mai mult zgomot îl obţineau dacă-l trimiteau pe Gigi Becali care e mai zgomotos decât dumneavoastră la astea.
Dumitru Dragomir: Îi vine rândul şi lui. Am auzit. Îi trimite pe toţi de la fotbal în instanţă. Ca să liniştească opinia publică şi să acopere mizeriile care se întâmplă în ţara asta.
Victor Ciutacu: În fotbal chiar nu există mizerii?
Dumitru Dragomir: E domeniul de activitate cel mai curat dintre hoţiile care se fac în ţara asta.
Victor Ciutacu: Cel mai curat dintre hoţii.

"Vorbe grele", 6 mai 2008

Mai are rost sa comentez ceva? Sigur, in afara faptului ca, dupa cum mi-a confirmat unul dintre cei mai importanti si informati oameni din fotbal, altul decat don Corleone, toti fac la fel ca Gigi, numai ca asta-i singurul care se si lauda-n gura mare.
  • Victor Ciutacu

×
Subiecte în articol: sport cluj dragomir dumitru dragomir