x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dumitru Dragomir: "Recunosc, conduc un fotbal comic"

Dumitru Dragomir: "Recunosc, conduc un fotbal comic"

24 Mai 2005   •   00:00

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, cere conducatorilor de la Steaua, Dinamo si Rapid sa aduca dovezi atunci cand isi acuza adversarii de aranjamente, altfel vor fi sanctionati de Comisia de Disciplina.

  • de SORIN ANGHEL
  • SPORT
  • PLACA. "Parca au innebunit. Sa vina cu dovezi cine vorbeste de meciuri aranjate, ca de vorba sunt satul", cere Dragomir
    Acuzele de blat pe care si le aduc in mod reciproc conducatorii granzilor din Capitala au ajuns sa-l deranjeze pe Dumitru Dragomir.

    POZITIE. Presedintele LPF a cerut Comisiei de Disciplina sa-i cheme la ordine pe cei implicati. "Eu cred ca sunt niste discutii idioate. Borcea vorbeste la misto, iar Gigi Becali ia totul in serios. Nu exista blaturi, ca altfel m-as fi sesizat si eu", a comentat Dragomir.

    EXPLICATIE. "Corleone" a recunoscut ca in ultimele etape calitatea jocurilor din Divizia A a scazut foarte mult. Potrivit lui Dragomir acesta a fost si motivul pentru care atentia s-a indreptat mai mult spre declaratiile bascalioase ale sefilor de la Steaua, Dinamo si Rapid, decat spre jocul din iarba. "Conducatorii au si ei partea lor de vina. In loc sa isi indrepte atentia spre jocul echipei, sa imbunatateasca calitatea fotbalului, ei prefera sa se certe intre ei ca la piata. Treaba lor, dar eu le spun ca nu e bine. Din pacate, trebuie sa recunosc, conduc un fotbal comic. Acum am vazut ca se promit tot felul de prime uriase echipelor care joaca impotriva celor de la Steaua si de la Dinamo. Foarte bine, dar tot degeaba, ca vad ca nu i-a incurcat nimeni pana acum", a precizat presedintele LPF.

    RECOMANDARE

    "Cei care aduc acuze de blat ar trebui dusi la Balaceanca sau tinuti in camasa de forta. Nimeni nu spune nimic concret. Se vorbeste despre niste strategii care nu mai exista. Asemenea scenarii se faceau pe vremea cand eram eu tanar" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF

    COMPARATII

    "Dinamo este pentru sportul romanesc cam ceea ce este Casa Poporului pentru Bucuresti, Steaua este Catedrala Neamului, ca sa fiu pe gustul lui Gigi Becali, iar Universitatea Craiova nu este altceva decat Muzeul Satului" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF

    INTALNIRE SECRETA
    Ieri, CS Dinamo a sarbatorit implinirea a 57 de ani de existenta. Clubul condus de chestorul Marcel Popescu a organizat un cocteil la care a fost prezent si presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Acesta a chiulit de la Parlament pentru a fi prezent la petrecerea dinamovista. "Am mancat paine de la ministerul care patroneaza pe Dinamo si mi-a ramas la inima", a explicat "Corleone". La cocteil si-au facut aparitia si conducatorii lui FC Dinamo. Presedintele Nicolae Badea, directorul executiv Cristi Borcea, vicepresedintii Gigi Netoiu, Vasile Turcu si Victor Becali, impreuna cu antrenorul Ioan Andone, au fost convocati intr-un separeu de catre Nicolae Berechet, secretar de stat in MAI, pentru a discuta strategia clubului pentru ultimele doua etape. "Dinamo nu si-a platit jucatorii sai si acum credeti ca o sa le dea 500.000 de dolari celor de la Poli Timisoara s-o incurce pe Steaua? Hai sa fim seriosi", a spus ironic Dragomir.
    ×
    Subiecte în articol: sport dinamo dragomir dumitru dragomir