x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Eu sunt antrenorul!"

"Eu sunt antrenorul!"

de Daniel Stan    |    12 Ian 2010   •   00:00
"Eu sunt antrenorul!"
Sursa foto: David Moldovan/GAZETA SPORTURILOR/INTACT IMAGES

Cornel Ţălnar susţine că a fost confirmat de conducerea clubului şi a stabilit programul de pregătire, nefiindu-i teamă că ar putea fi înlocuit zilele următoare cu Ioan Andone.



După o primă parte a sezonului în care au dezamăgit, "câinii" s-au reunit ieri cu dorinţa de a şterge impresia toamnei trecute. "Nu este nimic pierdut, şapte puncte se pot recupera, însă totul va depinde de noi, de felul cum vom trage în pregătiri şi, cel mai important, de startul returului. Cu victorii în primele cinci etape reintrăm în lupta pentru titlu", a declarat atacantul Andrei Cristea. La prima strigare pe anul 2010 s-au prezentat 29 de jucători: Dolha, Matache, Curcă şi Cristi Munteanu - portari, Moţi, Lucian Goian, Grigore, Pulhac, Zie Diabate, Daminuţă, Bărcăuan, Scarlatache, Molinero şi Crăciun -  fundaşi, Adrian Cristea, Boştină, Zicu, N'Doye, D. Kone, Rus, Torje, Alexe şi Mărgăritescu -  mijlocaşi, Cl. Niculescu, Florin Bratu, M. Niculae, Andrei Cristea, L. Ganea şi Păun -  atacanţi. Noutăţile sunt Bărcăuan, Cristi Munteanu, Mărgăritescu şi Daminuţă, plus revenirile împrumutaţilor la Astra Ploieşti, Păun, Liviu Ganea şi Crăciun.

LA MUNTE ŞI LA MARE

După vizita medicală, lotul dinamovist va efectua un prim cantonament în Poiana Braşov, după care va urma un al doilea în Antalya, în staţiunea Belek. "Va fi un retur foarte greu, dar sunt convins că Dinamo, după cele două stagii de pregătire, va fi una dintre candidatele la titlu. Mai avem şi celălalt obiectiv, Cupa României. La Braşov va fi o perioadă de forţă, cu alergări şi acumulări fizice, meciurile amicale urmând a începe în Antalya", a declarat antrenorul roş-albilor, Cornel Ţălnar.

Stand-by cu Andone
Actualul tehnician al "câinilor", Cornel Ţălnar, nu ia în calcul tratativele conducerii cu Ioan Andone. "Poate să vină, va fi bine primit, dar, momentan, eu sunt antrenorul lui Dinamo", a spus "Ţânţaru". Revenit lângă echipă după o perioadă în care a avut probleme medicale, administratorul delegat, Cornel Dinu, a comentat, la rândul lui, discuţiile dintre Cristi Borcea şi Ioan Andone. "A fost o soluţie pentru Dinamo şi poate fi şi pe viitor.

Nu a fost normal să fie dat afară când echipa era pe primul loc. Totuşi, consider că în Bucureşti s-a colindat prea mult, lucru care m-a pus pe gânduri. Strategia clubului în acest moment este de a creşte jucătorii tineri, iar aducerea altor jucători nu cred că ar fi prea inspirată", a declarat Dinu.

"Nu mă deranjează că se discută cu Andone. Eu am un obiectiv clar, podiumul în campionat şi Cupa României. Nu vreau decât să-mi fac treaba"
Cornel Ţălnar - antrenor Dinamo

×
Subiecte în articol: sport