x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV / Ada Nechita: Merg la Olimpiadă liniştită. Soţul mi-a spus că nu are nicio legătură cu hackerii din Vîlcea!

EXCLUSIV / Ada Nechita: Merg la Olimpiadă liniştită. Soţul mi-a spus că nu are nicio legătură cu hackerii din Vîlcea!

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Iul 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Ada Nechita: Merg la Olimpiadă liniştită. Soţul mi-a spus că nu are nicio legătură cu hackerii din Vîlcea!

12:10 • Arestat în urmă cu o săptămînă, Cătălin Olteanu - soţul handbalistei Ada Nechita, rămîne în arestul Poliţiei Rm. Vîlcea. Aflată în cantonament cu naţionala de handbal a României, valoroasa sportivă îi trimite un mesaj de încurajare soţului: „Fii tare Cătălin. Eşti nevinovat şi o să ieşi de acolo. Eu trag tare, aici, ca să obţin performanţe şi pentru tine!”

Arestat în urmă cu o săptămînă, Cătălin Olteanu - soţul handbalistei Ada Nechita, rămîne în arestul Poliţiei Rm. Vîlcea. Aflată în cantonament cu naţionala de handbal a României, valoroasa sportivă îi trimite un mesaj de încurajare soţului: „Fii tare Cătălin. Eşti nevinovat şi o să ieşi de acolo. Eu trag tare, aici, ca să obţin performanţe şi pentru tine!”

 

JUSTŢIA, ARĂTATĂ CU DEGETUL. „Mă aflam la Cluj, la meciurile pe care le aveam programate cu naţionala acolo, în momentul în care mi s-a spus că soţul meu ar fi arestat pentru furt de pe internet.Vestea m-a lovit precum un ciocat în moalele capului”, spune extrema naţionalei conduse de Tadici. Acum, după ce a vorbit cu soţul, este mult mai liniştită. Chiar convinsă că acest episod a întărit-o şi mai mult: „Prea multe nu ştiu despre cele care i se pun în cîrcă. Cert este că soţul meu este nevinovat. Singura lui vină este că avea un cerc de prieteni care s-a întîmplat să se ocupe cu astfel de prostii. Am vorbit cu el la telefon şi mi-a zis să stau liniştită, că va scăpa repede. Este nevinovat, nu au de ce să-l reţină în arest! Acum am trecut peste acest episod. Trag şi mai tare de mine. Vreau performanţe, de asta am fost chemată aici”. Un important suport moral l-a avut în antrenorul Gheorghe Tadici, „un om căruia îi voi mulţumi toată viaţa pentru modul în care m-a încurat în aceste zile. Şi colegele de lot au fost excepţionale. Am avut parte aici, în cantonament, de căldura unei adevărate familii”. De apărarea lui Cătălin Olteanu se ocupă naşul de căsătorie al cuplului, Adi Duca. Soţul fostei vedete a handbalului mondial – Mori Torok  Duca – spune că „singura vină a finului a fost aceea că se întîlnea la cafea şi juca fotbal cu un anumit grup de prieteni. Nici cei care sunt arestaţi cu el nu înţeleg ce caută el în acest lot, al hackerilor. La Piteşti, la recurs, se întrebau de ce Cătălin şi alţi cîţiva băieţi au fost săltaţi de poliţie. Io cred că asta spune multe despre credibilitatea acţiunii întreprinse de organele care se ocupă de anchetă”.  

×
Subiecte în articol: sport soţul