x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport A murit fotbalistul costarican Dennis Marshall! - video

A murit fotbalistul costarican Dennis Marshall! - video

24 Iun 2011   •   06:34
A murit fotbalistul costarican Dennis Marshall! - video

Internationalul costarican Dennis Marshall, in varsta de 25 de ani, a incetat din viata intr-un accident rutier produs in apropiere de San Jose, in care si-a gasit sfarsitul si sotia sa, Meilyn Arianna Masís, informeaza presa locala.

In accidentul produs la 50 de kilometri de San Jose, autoturismul condus de Marshall s-a izbit violent de un camion care circula regulamentar din sens invers, intr-o zona cunoscuta ca fiind extrem de periculoasa. Mama fotbalistului a suferit un atac de cord in momentul in care a aflat de moartea fiului sau, insa se afla in afara oricarui pericol.

Marshall se indrepta spre San Jose dupa ce si-a vizitat parintii, mama lui coborand din masina cu doar cateva minute inainte de accident. Potrivit politiei, fotbalistul a incercat sa depaseasca o masina intr-o curba, a pierdut control asupra automobilului sau, a intrat pe contrasens si nu a mai putut evita impactul. Masina jucatorului a fost complet distrusa.

Marshall, care juca de doua sezoane la echipa daneza Aalborg, a marcat singurul gol al echipei statului Costa Rica, in remiza cu Honduras, din 18 iunie, de la Gold Cup.

Dennis Marshall era casatorit din decembrie 2010 cu Meilyn Arianna Masís, care avea tot 25 de ani.

×