x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Al patrulea copil al lui Beckham se va naşte de Ziua Americii.

Al patrulea copil al lui Beckham se va naşte de Ziua Americii.

19 Mai 2011   •   10:53
Al patrulea copil al lui Beckham se va naşte de Ziua Americii.

Cel de-al patrulea copil al fotbalistului englez David Beckham si sotiei acestuia Victoria se va naste in data de 4 iulie, ziua nationala a Statelor Unite, cuplul dorind astfel ca marcheze cei patru ani petrecuti in America, informeaza The Sun.

Potrivit sursei citate, Victoria Beckham si-a facut initial programare pentru o operatie cezariana in 4 iulie, la un spital din Londra. Ulterior, ea s-a hotarat sa nasca in Los Angeles, in aceeasi zi.

"Va fi un eveniment foarte important pentru intreaga familie, in America. Data nu s-a schimbat, dar s-a hotarat ca o clinica din LA ar fi cea mai buna alegere. Vic si David adora America, cultura si locuitorii acestei tari, care i-au intampinat cu bratele deschise. In ultima clipa pot interveni schimbari, dar daca fetita se va naste de Ziua Independentei, Vic si David vor fi extrem de incantati", a declarat un prieten al cuplului.

Potrivit sursei citate, fetita s-ar putea numi Atlanta, in amintirea perioadei in care a fost conceputa, in care David si Victoria au traversat cu avionul Oceanul Atlantic de mai multe ori.

David si Victoria Beckham, casatoriti de la 4 iulie 1999, au trei fii. Brooklyn Joseph s-a nascut la 4 martie 1999, cu patru luni inainte de casatoria parintilor sai, si a fost cel care a purtat verighetele la ceremonie. Romeo James s-a nascut la 1 septembrie 2002, iar Cruz David la 20 februarie 2005.

×