x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ashley Cole a împuşcat un fan care asista la antrenamentul lui Chelsea

Ashley Cole a împuşcat un fan care asista la antrenamentul lui Chelsea

27 Feb 2011   •   15:26
Ashley Cole a împuşcat un fan care asista la antrenamentul lui Chelsea
Sursa foto: /Reuters

153902-2011-02-08t172249z-930127689-gm1e72903za01-rtrmadp-3-soccer-friendly.jpgFundaşul formaţiei Chelsea, Ashley Cole, a împuşcat accidental, cu o puşcă cu aer comprimat, un suporter al echipei sale, venit să asiste la antrenamentul londonezilor, informează presa engleză.

Victima, Tom Cowan, în vârstă de 21 de ani, urmărea antrenamentele echipei Chelsea de mai multe luni şi studiază ştiinţa sportului. Tom Cowan a fost rănit la coaste, primind imediat îngrijiri de la staff-ul medical al lui Chelsea. Jucătorul a dus arma în vestiar şi s-a jucat cu ea, fără a şti că este încărcată. Însă arma s-a descărcat în direcţia lui Cowan, aflat la cinci metri de Cole, susţine presa engleză.

Arma folosită, 22 Air Rifle, este o puşcă cu aer comprimat, cea mai puternică aflată în vânzare în Marea Britanie şi care se poate achiziţiona fără autorizaţie.

Presa engleză notează că nu a fost depusă nicio reclamaţie şi subliniază că, în conformitate cu legea britanică, Cole riscă până la cinci ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: extrasport