x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Brazilia: Un suporter a fost ucis în timpul incidentelor, la meciul dintre FC Sao Paulo şi Santos FC

Brazilia: Un suporter a fost ucis în timpul incidentelor, la meciul dintre FC Sao Paulo şi Santos FC

24 Feb 2014   •   17:33
Brazilia: Un suporter a fost ucis în timpul incidentelor, la meciul dintre FC Sao Paulo şi Santos FC

Un suporter a fost ucis în timpul incidentelor care au avut loc cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Sao Paulo şi Santos FC, derby-ul campionatului Paulista, a anunţat luni poliţia braziliană.

Bărbatul, în vârstă de 34 ani, fan a lui Santos, a fost atacat în timp ce aştepta autobuzul cu care urma să meargă spre casă, după partida de duminică, încheiată la egalitate, 0-0. Două maşini pline cu suporteri ai lui FC Sao Paulo l-au atacat şi l-au lovit cu bare metalice. Bărbatul agresat, care făcea la rândul său parte dintr-un grup organizat de suporteri, a decedat la spital.

Violenţele care au loc cu ocazia meciurilor de fotbal, pe stadioanele din Brazilia şi în jurul acesteia, reprezintă o problemă din ce în ce mai serioasă, peste 30 de persoane fiind ucise în cursul anului trecut. Brazilia urmează să găzduiască turneul final al Cupei Mondiale de fotbal, în perioada 12 iunie - 13 iulie 2014.

×
Subiecte în articol: brazilia incidente suporter ucis