x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Când va avea loc nunta argentinianului Lionel Messi

Când va avea loc nunta argentinianului Lionel Messi

08 Iun 2017   •   21:45
Când va avea loc nunta argentinianului Lionel Messi

Presa argentiniană vorbeşte de mai multe săptămâni despre iminenţa ceremoniei, dar data nu fusese confirmată oficial. Căsătoria va avea loc în plin repaus estival, în condiţiile în care Barca îşi va relua antrenamentele pentru noul sezon abia în luna iulie. 

Nunta fotbalistului argentinian Lionel Messi şi a partenerei sale Antonella Roccuzzo, mama celor doi fii ai săi, va avea loc vineri, 30 iunie, în oraşul lor natal Rosario, în Argentina, a confirmat joi agenţia care gestionează comunicarea pentru starul de la Barcelona, relatează AFP. 

"Sărbătoarea va avea loc la 30 iunie, la Rosario", a scris agenţia 6Pointer într-un comunicat. 

Messi, care va împlini 30 de ani pe 24 iunie, şi Antonella Roccuzzo, în vârstă de 29 de ani, sunt ambii originari din Rosario, localitate situată la 310 km nord de Buenos Aires. Cei doi formează un cuplu din 2008 şi au împreună doi copii, Thiago, de 4 ani, şi Mateo, de un an, amândoi născuţi la Barcelona. 

Potrivit mai multor media argentiniene şi spaniole, nunta va avea loc în catedrala din Rosario. Printre invitaţii aşteptaţi sunt mai mulţi dintre colegii lui Messi la Barca, precum prietenul său uruguayan Luis Suarez sau apărătorul catalan Gerard Piqué, însoţit de cântăreaţa columbiană Shakira.AGERPRES

×