x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ce a declarat antrenorul Danemarcei înainte de meciul cu România

Ce a declarat antrenorul Danemarcei înainte de meciul cu România

25 Mar 2017   •   20:20
Ce a declarat antrenorul Danemarcei înainte de meciul cu România

Antrenorul echipei de fotbal a Danemarcei, Age Hareide, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că meciul cu România va fi unul interesant şi strâns. 'Am stat la Munchen pentru câteva zile, unde ne-am şi antrenat. Acolo am pierdut câţiva jucători care s-au întors la cluburile lor. (...) Ne-am pregătit, am avut antrenamente bune la Munchen şi aşteptăm meciul, pentru că este un meci important pentru ambele echipe, care duc lipsă de puncte. Va fi un meci interesat, probabil strâns. România are mare tradiţie în fotbal şi i-am văzut anul trecut în Franţa şi până acum în campania de calificări. Va fi un meci interesant pe care îl aşteptăm', a spus Age Hareide. 

El a adăugat că presiunea este mai mare pentru România, care joacă acasă. 

'Este tot timpul presiune în fotbal. Avem doar zece meciuri şi ambele echipe am pierdut puncte. România joacă acasă şi poate că presiunea este mai mare pentru ei. Jocul colectiv este cel mai important atu al nostru. Avem mulţi jucători buni şi trebuie doar să jucăm bine împreună şi asta este datoria mea. Avem fotbalişti care joacă la formaţii importante din Europa, dar cheia este să îi facem să arate ca o echipă', a menţionat antrenorul Danemarcei. 

Potrivit acestuia, România este o echipă cu tradiţie. 

'Am multe amintiri cu naţionala României şi aştept meciul pentru că este o echipă cu tradiţie. Duminică aştept un meci deschis, pe care atât noi, cât şi România dorim să îl câştigăm', a mai spus Age Hareide. 

România şi Danemarca se vor întâlni, duminică seară, de la 21,45, pe Cluj Arena, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. 

×
Subiecte în articol: danemarca romania meci