x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Clubul Dinamo, amendat de Jandarmerie cu 33.000 de lei pentru petarde şi bannere la meciul cu Steaua

Clubul Dinamo, amendat de Jandarmerie cu 33.000 de lei pentru petarde şi bannere la meciul cu Steaua

04 Mar 2016   •   16:37
Clubul Dinamo, amendat de Jandarmerie cu 33.000 de lei pentru petarde şi bannere la meciul cu Steaua
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

  Clubul Dinamo a fost amendat de către Jandarmerie cu suma de 33.000 de lei pentru petardele aruncate de fani în timpul meciului cu Steaua de joi seara şi pentru bannerele care au împiedicat vizibilitatea partidei, se arată într-un comunicat remis agenţiei News.ro.

"Clubul organizator a fost sancţionat cu 33.000 de lei pentru neîndeplinirea obligaţiilor ce-i revin conform legii (să nu permită accesul persoanelor care au asupra lor făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, respectiv să interzică amplasarea bannerelor sau a altor mijloace de publicitate vizuală în locuri care împiedică fie buna vizibilitate a jocului de către spectatori, fie asigurarea unei intervenţii oportune, în caz de necessitate)", se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Jandarmii bucureşteni au aplicat alte 23 de amenzi, în cuantum total de 7.950 lei, pentru participare la scandal în incinta arenei sportive, consum de băuturi alcoolice sau pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie, iar 12 persoane au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului în arenele sportive pe o perioadă de 6 luni.

Patru suporteri care au săvârşit fapte de natură infracţională au fost identificaţi şi le-au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept.

Formaţiile Dinamo şi Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată joi seară, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Partida retur va avea loc la 20 sau 21 aprilie.

Dinamo şi Steaua se se vor întâlni şi duminică, tot de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, însă în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Sursa: News.ro

×
Subiecte în articol: dinamo amenda fumigene meci