x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cupa României, U. Cluj-Steaua. Jandarmii au confiscat 700 de produse pirotehnice, înaintea finalei

Cupa României, U. Cluj-Steaua. Jandarmii au confiscat 700 de produse pirotehnice, înaintea finalei

31 Mai 2015   •   19:14
Cupa României, U. Cluj-Steaua. Jandarmii au confiscat 700 de produse pirotehnice, înaintea finalei

O echipă a Jandarmeriei Capitalei a confiscat duminică de la un bărbat aflat în zona unui mall 700 de produse pirotehnice, a declarat pentru AGERPRES căpitan Mihai Vornicu, reprezentant al Biroului de Relaţii Publice al Jandarmeriei Capitalei.

Citește și Finala Cupei României. Peste 260 de polițiști, la U. Cluj - Steaua

Vornicu a spus că materialele erau comercializate de un tânăr în vârstă de 22 de ani din Constanţa. El dorea să le vândă unor posibili spectatori ai meciului ce se va juca pe Arena Naţională, începând cu ora 21,00, în finala Cupei României, între echipele de fotbal Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj.

Citește și Cupa României, U. Cluj-Steaua. 5 informaţii utile pentru suporterii care merg la finală

"În portbagajul maşinii sale au fost găsite peste 700 de materiale pirotehnice - petarde, torţe, fumigene de diferite mărimi. Persoana a fost condusă la sediul Secţiei de poliţie nr. 11 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de materiale pirotehnice. Din declaraţia persoanei în cauză a reieşit faptul că materialele urmau a fi vândute unor persoane pentru a fi folosite la finala Cupei României la fotbal", a precizat Vornicu.

Sursa: Agerpes 

×