x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Daniel Prodan a primit, post-mortem, Emblema de Onoare a Armatei Române

Daniel Prodan a primit, post-mortem, Emblema de Onoare a Armatei Române

18 Noi 2016   •   22:07
Daniel Prodan a primit, post-mortem, Emblema de Onoare a Armatei Române

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a conferit, post-mortem, fostului fotbalist Daniel Prodan Emblema de Onoare a Armatei Române cu însemn de pace.

"În semn de îndreptăţită apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar şi pentru a onora performanţele de excepţie înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondial şi european de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei Române, am conferit astăzi, post-mortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace. Îmi exprim speranţa că vestea va aduce şi alinare familiei îndoliate", a anunţat vineri Motoc pe Facebook.

Fostul internaţional român Daniel Prodan a încetat din viaţă miercuri seara, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuinţa sa.

Daniel Prodan a strâns 54 de selecţii la echipa naţională în perioada 1993 - 2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, şi la Campionatul European din 1996.

Sursa: AGERPRES

×