x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport De ce naționala de rugby a Zimbabwe a dormit pe stăzi înaintea unui meci

De ce naționala de rugby a Zimbabwe a dormit pe stăzi înaintea unui meci

04 Iul 2018   •   20:18
De ce naționala de rugby a Zimbabwe a dormit pe stăzi înaintea unui meci

Echipa naţională de rugby a statului Zimbabwe a dormit pe străzile din Tunisia după ce i s-a oferit o cazare considerată de oficiali drept "dezgustătoare", înainte de meciul de calificare la Cupa Mondială, a declarat un fost ministru al sportului. 

Fotografiile postate arătau jucători întinşi pe un trotuar, înveliţi cu pături, înconjuraţi de bagaje, înainte de meciul din cadrul competiţiei Africa Golden Cup, contra Tunisiei, care va avea loc de sâmbătă, în oraşul Monastir. 

"Echipa noastră de rugby este tratată în modul cel mai îngrozitor în Tunisia", a declarat fostul ministru al sportului din Zimbabwe, David Coltart, pe contul său de Facebook. "Jucătorii şi staff-ul au fost forţaţi să doarmă pe străzi, deoarece imobilul în care trebuiau să se cazeze era dezgustător", a adăugat acesta. 

În timp ce iubitorii sportului din Zimbabwe şi-au exprimat indignarea după vizualizarea imaginilor, organismul care coordonează Cupa Africii şi-a cerut scuze pentru tratamentul echipei. 

"Rugby Africa şi Federaţia din Tunisia prezintă scuze pentru această situaţie nefericită, care nu reflectă standardele competiţiei Rugby Africa Gold Cup'', se arată într-un comunicat al organismului sportiv. AGERPRES/

×