x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Dramă după dramă, în familia lui Ekeng! Patrick a murit în ziua înmormântării fratelui său

Dramă după dramă, în familia lui Ekeng! Patrick a murit în ziua înmormântării fratelui său

09 Mai 2016   •   12:35
Dramă după dramă, în familia lui Ekeng! Patrick a murit în ziua înmormântării fratelui său

Familia lui Patrick Ekeng este în stare de șoc. Casa părintească din comuna Ngousso, de lângă capitala Yaoundé, este cuprinsă de o mare şi dublă durere.

Rudele și prietenii lui Patrick Ekeng plâng de vineri noapte întruna Și se întreabă de ce antrenorul Mircea Rednic l-a introdus pe teren, deși i-ar fi spus acestuia că se simte foarte obosit și nu vrea să joace, scrie libertatea.ro.

”Patrick i-a spus celui mai bun prieten al său că este foarte obosit și nu era capabil să joace, dar antrenorul a insistat ca el să joace. Patrick a fost un gentleman foarte generos. Este foarte dureros, a lăsat în urmă o familie, este ca un vis, un coșmar”, a spus, printre lacrimi, Monique Chantal, sora mai mare a lui Ekeng, pentru presa locală.

Unul dintre fraţii lui Patrick Ekeng a ajuns în România și s-a oprit la stadionul Dinamo, unde, alături de Mircea Rednic, a intrat pe terenul unde fratele său a trăit ultimele momente din viață.

 ”Tot Camerunul este trist. Întreaga lume este tristă. Dar este foarte mândră de această mobilizare și afecțiunea pe care ați arătat-o. Acest lucru însemnnă mult pentru familia sa, soția sa, copilul său, mama sa, surorile sale. Patrick a iubit Dinamo. În ultima discuție pe care am avut-o cu el pe 20 aprilie, după golul marcat de el și care a făcut ca Dinamo să se califice în finala Cupei României, era foarte mândru că a reușit să își arate la Dinamo calitățile sale. Vă mulțumescu pentru toată dragostea pe care ați arătat-o. Nu a jucat mult timp aici, dar voi l-ați adoptat, l-ați iubit. Vă mulțumesc mult pentru acest lucru! Să nu îl uitați niciodată pe Patrick! Am încredere în voi. Știu că va rămâne în inimile voastre. Din generație, în generație el nu va fi uitat pe acest stadion. Nu știam înainte de Dinamo, dar datorită fratelui meu am învățat să iubesc Dinamo. Iubesc Dinamo București! El a murit în tricoul lui Dinamo, pentru voi, pentru club și sper că jucătorii vor câștiga finala Cupei. Vă voi susține. Toată familia lui Patrick Ekeng vă va susține. Voi fi mereu alături. Sunteți un club extraordinar, v-am urmărit meciurile la televizor, voi continua să le urmăresc pentru că fratele meu va trăi prin fiecare dintre voi”, a spus fratele lui Patrick Ekeng, informează dolce-sport.ro.

Mama lui Ekeng, Celine Chembi, tocmai se întorcea de la înmormântarea unuia dintre frații lui Patrick, când a primit telefonul cu teribila veste. Vocea de la celălalt capăt al firului a încercat să o ia ușor pe femeie.

”Ce fel de veste îmi dați despre fiul meu? Abia în final mi-a spus că Patrick a murit. Este dificil să vorbesc despre fiul meu în aceste momente, dar cred în Dumnezeu și mă voi supune voinței Sale. Dacă acesta este viața fotbaliștilor profesioniști, atunci ar trebui să reflectăm”, a mai spus cu vocea stinsă mama lui Ekeng.  

De altfel, Patrick Ekeng avea o legătură strânsă cu mama lui. ”Am fost mereu aproape de fiul meu. De fiecare dată când mă suna simțeam ceva, i-am dat încredere. Era foarte ascultător, calm și sociabil. Vorbeam în fiecare zi cu el, dar în vinerea aceea n-am putut pentru că eram plecată și urma să ne auzim când mă întorc acasă”...  

 

×