x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Forlan şi Zaira Nara, Sărbători în familie

Forlan şi Zaira Nara, Sărbători în familie

de Delia Gomoescu    |    11 Dec 2010   •   15:22
Forlan şi Zaira Nara, Sărbători în familie

Starul echipei spaniole Atletico Madrid, Diego Forlan, şi iubita acestuia, Zaira Nara, îşi vor petrece Revelionul în Italia. Logodnica atacantului uruguayan vrea să fie neapărat alături de sora ei, Wanda, care urmează să nască un băieţel.

“Crăciunul îl vom petrece în Uruguay împreună cu familia logodnicului meu, iar de Anul Nou vom merge în Italia. Suntem cu toţii emoţionaţi şi nerăbdatori să ţinem în braţe bebeluşul”, a spus frumoasa argentiniancă în vârstă de 22 de ani.

Dacă din punct de vedere profesional Forlan nu ştie dacă să aleagă să se transfere la Inter Milano sau la Juventus Torino, din punct de vedere sentimental, cel mai bun jucător de la Mondialul din Africa de Sud este foarte sigur: el a cerut-o recent de soţie pe Zaira, iar răspunsul a fost afirmativ.

Astfel, peste câteva luni, Forlan va deveni cumnat cu atacantul formaţiei Catania, Maxi Lopez, având în vedere că sora Zairei, Wanda, este căsătorită cu argentinianul.

În altă ordine de idei, golgeterul uruguayan de 31 de ani a anunţat că intenţionează să participe cu naţionala celestă şi la Campionatul Mondial din 2014 din Brazilia după care se va retrage din fotbal. De ce? Simplu: îşi doreşte să devină tătic!

ESENŢIAL
1,70 m este înălţimea Zairei Nara
91-65-90 sunt măsurile logodnicei lui Forlan
5 milioane de euro este salariul stagional al lui Diego Forlan la Atletico Madrid
29 de goluri a marcat Forlan în 69 de meciuri jucate pentru Uruguay

×